Vad hade du på tallriken idag?

 Svara  1763 inlägg  308213 visn.  65 följer
Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#513400 Idag jubblade flickorna över sin farsas jobb på köket :-bd



Fish and chips smakar gott alla dar, och är inte jobbigt als när man har det
som behövs av prylar i köket - rapsolja till stekning finns ju alltid i verkstan :d

PW
Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#513750 Lite grillat. Karré, vildsvinskorv, och potatis.

Sen efterrätt.
Glass, bananer, rabarbersås, chokladsås och jordgubbar.


Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#513891 För mig blev det betydligt enklare än för dig @erre, sen middag på altanen efter att jag startat dagen 4 i morse med att köra ut virke så jag hann inte ens hämta en tallrik. Direkt ur kartong med en kall till :-bd

Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#513892 Inte sämre det efter en sån dag. :-bd
Ser att du har en god Ipa till. =p~

Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#514294 Idag så var det a la carte. :wink:

Barnen vill ha korv i sin pytt. Jag vill ha kött. Älg i detta fallet.


Arraksboll till kaffet. :smile:

Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#514312 Men se på attan, pyttipanna här också, på rådjursstek :grin: :-bd

Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#515113 Var på studentuppvaktning.

Där bjöds det på Libanesisk mat. :smile:

Ligger utanför komfort zonen. För en som är uppväxt på sås o potäter. Men det var gott. :-bd

Användarvisningsbild

Re: Vad hade du på tallriken idag?

 
#515122 Jag var en gång på en riktigt genuin libanesisk restaurang nånstans i en stenkällare i Stockholm. Det var ett par libaneser som drev stället, och vi var ett rätt stort sällskap som var ditbjudna av ett dataföretag. Hon som var Sverige-chef där har rötterna i Libanon.

Var bland det godaste jag har ätit nån gång. Det var alltså en jättebuffé med tjog efter tjog av olika smårätter, små köttbitar, knyten med fyllning, fiskfileer och allt annat som man knappast visste vad det var.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).
Annonser