Sida 3 av 8

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: ons 13 nov 2013, 00:20
av MrEast
MrEast skrev:Har haft mina snart 3 månader och en högtalare har lagt av och kan inte säga att jag är så värsta imponerad av radiomottagningen i dem. Känns som det är lite varierande kvalitet på dessa.
Upplever att det är bättre kvalitet på de röda när man pratar med folk som har dessa.


Har nu fått tillbaka mina från rep och högtalaren är fixad och mjukvaran uppdaterad till 1,6 upplever att radion fungerar bättre återkommer när jag använt dem lite mer.

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: ons 13 nov 2013, 22:21
av Valfridsson
Jag har en jobbarkompis som inte får hörselskydden att fundera tillsammans med hans iPhone 5. Hörselskydden är ws alert xp, är det nån som har lösning på problemet?

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: ons 13 nov 2013, 22:28
av Qkeeper
Hade lite problem ett tag men knappade runt lite i menyn å stängda av och på både bluetooth i telefon och hörselskydden och fick det till slut att fungera.. Minns ej exakt vad jag gjorde.. Hade samma problem med en vanlig handsfree och man måste på något sätt få enheten att söka efter en "ny" telefon..

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 14 nov 2013, 16:39
av trollskidan
Har han dom svarta eller röda? Enbart dom svarta som skall funka till iPhone tydligen vet inte till 5:an

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 14 nov 2013, 17:01
av Qkeeper
De svarta fungerar tillsammans med 5an.

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 14 nov 2013, 17:02
av Sludent
Mina röda (PeltorWS) fungerar utmärkt med min iphone5.

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 14 nov 2013, 17:30
av Valfridsson
Som jag fattat det är det dom svarta han har. Det verkar ju alltså som att det ska fungera i teorin, någon som vet hur man ska göra för att få det att fungera i praktiken?

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 14 nov 2013, 17:35
av Qkeeper
Bör stå i instruktionsboken hur man ansluter ny enhet

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 14 nov 2013, 17:38
av Qkeeper
Kan kolla när jag har boken tillgänglig

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 14 nov 2013, 17:45
av trollskidan
Inte lätt med dessa "äpplen"

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: fre 15 nov 2013, 04:51
av finskpinne
Här är instruktionsboken på tuben... 2:10 in i videon så visar dom hur man parar BT-enheter...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D4HQiB7tGew[/youtube]

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tis 04 mar 2014, 21:13
av gnisten83
Har inte haft problem att para mina röda ws Alert med Iphone 4s eller Nokia 520 windows phone eller dito HTC eller min gamla samsung

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: fre 07 mar 2014, 13:41
av Valmet840.3
Mowi skrev:Är det någon som använder sina i blötväder utan att dom har gått sönder?


Använder mina ws alert 4 varje dag, och relativt ofta i huggarhjälmen och har hitills inte lyckats döda dom pågrund av fukt! Ska visserligen tilläggas att det första jag gjorde när de va nya (2,5 år sedan) så tog jag en bit från en plastpåse och fäste runt micken med ett gummiband eftersom det är främst micken som är känslig mot fukt!
Däremot fick jag skicka iväg dem på reperation i höstas pågrund av att folk inte hörde mig när jag pratade men det berodde på att en sladd mellan micken och blåtanden gått sönder!
Kostnad för reperation:852:- anser jag vara för dyrt så nästa gång pansionerar jag dem och köper ett par xp istället!

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: lör 08 mar 2014, 09:08
av Mowi
Har nu haft mina sen i september och använt dom nästan dagligen i ALLT väder och änsålänge funkar dom fint. Dom sitter fast monterade på hjälmen.
Jag öppnar alltid upp hörselskydden när jag kommer hem och lägger dom på pannan så dom får torka till. Samlas en hel del fukt och svett där inne på en dag oavsett väder.

Re: Nån som testat Nya Peltor ws alert XP

Postat: tor 03 apr 2014, 14:42
av Helmersson
Hej.

Har precis köpt ett par WS Alert XP. Testade dom lite hemma som snabbast i går och upplevde att dom brusar svagt i bakgrunden. Hörs ganska tydligt om man sänker ned både medhörning samt radio till min och stänger av samt sätter på dom, man hör tydligt ett svagt brus när dom startar. Ni som har likadana får gärna säga om ni har samma problem. Är lite rädd att man fått ett dåligt exemplar.