Traktorn i skogen

vinsch till Farmavagn

2 inlägg 1843 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

vinsch till Farmavagn

valberga  
#349148 Jag har en liten Farmargriplastare. Tänkte skaffa en vinsch till ekepaget. Jag har kollat farmas vinschar och det skulle vara den mindre med radiostyrning som kommer att vara aktuellt. Har ännu inte kommit dit hän att jag har varit i kontakt med någon återförsäljare. Men frågan är. Skall man köpa farmas vinsch eller köpa en universalvinsch ? weimer har en vinsch ,kan det vara ett bättre alternativ. Farmas vinsch radiostyrning verkar vara 2 kanals, alltså en knapp för in o en för ut. Radiostyrningen som jag har satt på min Starkran tycker jag är säker, då jag släpper knappen på sändaren så friläggs viren. Så har jag gjort då det känns säkrast att vairen friläggs i fall jag skulle vara "i vägen". Hur fungerar Farmas radiostyrning? Någon som har en monterad ? Farmas hemsida säger inget om funktionen på radion   TS
Kesla 60-årsjubileum, röd skogsvagn med svarta däck
Användarvisningsbild

Re: vinsch till Farmavagn

Karlsson_98  
#349166 Vi har en radiostyrd Farma RW 53 vinsch på kranen. Det är bara en knapp för att vinscha in wiren. Släpper man knappen så friläggs wiren och den matar ut själv om man går iväg med den, tycker det har funkat bra. Inget krångel hittills!

Men jag ser att de har nya vinschar, kan hända att de inte är likadana.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).