Sida 1 av 1

Eco Log vill hjälpa kunder som företagare med nytt projekt

Postat: mån 13 jun 2022, 08:52
av Torbjörn Johnsen
Eco Log startar ett nytt koncept för att hjälpa sina kunder som företagare. Skogsmaskintillverkarna har sedan länge arbetat målmedvetet med utbildning om hur kunderna kan få ut mest ekonomi och effektivitet ur sina maskiner. Men nu går Eco Log i Söderhamn ett steg längre och tar fram tips, kurser och utbildningar för hur kunderna kan öka sin lönsamhet som företagare. Till sin hjälp tar man företagscoachen Ulf Sandström som tidigare bl a varit Vd för skogsentreprenörernas branschorganisation SE. Det som är nytt i Eco Logs nya koncept är att de går utanför det som är kopplat till maskinernas prestanda till att nu stötta entreprenörerna att bli bättre förhandlare och företagare i ett större perspektiv. Bakgrunden till satsningen är en oro över de svenska kundernas situation med en allt hårdare ekonomisk och finansiell press säger Eco Logs marknadschef Mikael Eriksson till Skogsforum.

Det nya konceptet tar sitt avstamp i en helt ny hemsida där matnyttiga artiklar och filmer samlas inom ämnet – allt ifrån hur du blir en vassare förhandlare och vad du ska ta hänsyn till när du köper en ny maskin till tips i hur du kan optimera ditt arbete med Eco Logs maskiner genom olika maskininställningar och körtips.


Som komplement till den nya sajten kommer Eco Log att arrangera kostnadsfria träffar i ämnet och så småningom specialanpassade kurser.

Mer information på https://xn--skogsentreprenr-mtb.se/

Läs hela pressmeddelandet här.