Skogsmaskiner (stora skogsmaskiner)

Över en miljon för Rosa band

1 inlägg 2642 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Över en miljon för Rosa band

Torbjörn Johnsen  
#730369 Företaget Olofsfors som tillverkar band till skogsmaskiner har sedan 2010 gjort sin egen Rosabandet-kampanj. Bokstavligt talat. Troligen den tyngsta av alla kampanjer, i alla fall i kilo räknat. Olofsfors har nämligen målat ett av sina, normalt sett blåa band, i bröstcancerkampanjens rosa färg. Hittills har Olofsfors Rosaband-kampanjer bidragit med över 1,1 miljon kr till cancerforskning.

I början fick skogsentreprenörerna lägga bud på de rosa specialbanden. Den som bjöd högst fick banden och det vinnande budet gick till bröstcancerfonden. Idag är upplägget mer av en utlottning men det finns fortfarande chans att vinna ett par rosa band till ett värde av ca 100 000 kr.

Alla som vill vara med, såväl företag som privatpersoner, kan lägga ett bidrag via Olofsfors insamlingssida hos Bröstcancerförbundet. Alla bidrag är välkomna och alla bidrag över 5000 kr deltar i utlottningen av banden.

Insamlingen är öppen t o m midnatt den 7 november så det är bara att mata på. Själv har jag inget behov av några band just nu men bidrar gärna med några kronor för en viktig och angelägen sak👍

Här kan ni läsa mer om Rosa bandet på Olofsfors sajt:
https://www.olofsfors.se/nyheter/pressm ... eprenorer/

Och här hittar ni direkt till insamlingen:
https://egeninsamling.brostcancerforbun ... va/5-16943   TS
Olofsfors skogsmaskinsband
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).