Skogsmaskiner (stora skogsmaskiner)

Rottne erbjuder nu upp till 3000 timmars garanti

2 inlägg 795 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Rottne erbjuder nu upp till 3000 timmars garanti

Fredrik Reuter  
#680666 Skogsmaskinstillverkaren Rottne meddelar idag att de förbättrar garantivillkoren för den som köper en ny skogsmaskin från Rottne. De nya grundgarantierna innebär att Rottne nu utan kostnad ersätter de maskindelar som havererar på grund av tillverknings- eller materialfel upp till 3 000 arbetstimmar.

– Tidigare har garantin varit 2 000 timmar för själva delen och upp till 1 000 timmar för arbetet, så det är en markant förbättring, säger Arne Isaksson och fortsätter:
– Nukompenserar vi maskinägaren för arbetet som det tar att byta delen upp till 3 000 timmar. Vi står också för resekostnaden för serviceteknikern, upp till 30 mil per garantifall, fram till att maskinen har arbetat 500 timmar.


Förutom den förlängda garantin så erbjuder nu också Rottne att första servicetillfället som sker vid 100 timmar är helt kostnadsfritt för kunden.

– Vid köp av en ny maskin täcker vi upp för den arbetskostnad som serviceteknikern har. Vid den första servicen upptäcks ibland saker som behöver efterjusteras och det ska inte kunden behöva betala för.


Här kan du läsa mer: https://www.rottne.com/   TS
Användarvisningsbild

Re: Rottne erbjuder nu upp till 3000 timmars garanti

Camaro1969  
#680703 kostnadsfritt för kunden = det betalar man i förskott vid inköpet :)

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).