Skogsmaskiner (stora skogsmaskiner)

Halvtid för Olofsfors kampanj Rosa Bandet 2020

2 inlägg 3228 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Halvtid för Olofsfors kampanj Rosa Bandet 2020

Fredrik Reuter  
#673756 Även 2020 kör skogsbandstillverkaren Olofsfors en oktoberkampanj i kampen mot bröstcancer. Enda sedan starten för över tio år sedan så tillverkar Olofsfors ett par skogsmaskinsband i färgen rosa som sedan lottas ut bland de företag och privatpersoner som varit med och bidragit med stöd i kampen mot bröstcancer genom Olofsfors insamling.

Varje år drabbas 8.000 av bröstcancer i Sverige och Olofsfors vill vara med och bidra för att få ner detta antal till 0.

I år kan du ge ett valfritt belopp i Olofsfors insamling och alla som bidrar med 5.000 kr eller mer är med i utlottningen av årets rosa skogsmaskinsband.

Ditt bidrag kan du ge direkt via länken nedan och nu har halva tiden gått av insamlingen som är under hela oktober månad. Hur mycket som samlats in hittills kan du också se via länken nedan.

https://www.olofsfors.se/rosabandet   TS
Olofsfors skogsmaskinsband
Användarvisningsbild

Re: Halvtid för Olofsfors kampanj Rosa Bandet 2020

Fredrik Reuter  
#677735 Nu är oktober slut och den officiella insamlingen från Olofsfors också. Det blev rekord i år med över 230.000 kr insamlat för kampen mot bröstcancer.

Läs mer: https://egeninsamling.brostcancerforbun ... va/5-14736

Jag gjorde en snabb karta som visar var årets givare fanns i Sverige, du kan se den i interaktivt format här: https://www.google.com/maps/d/edit?mid= ... sp=sharing

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).