Skogsmaskiner (stora skogsmaskiner)

Logset startar svenskt dotterbolag

3 inlägg 2313 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Logset startar svenskt dotterbolag

Torbjörn Johnsen  
#597612 Finska skogsmaskintillverkaren Logset startar nu ett säljbolag i Sverige. Tidigare har man försökt sälja skogsmaskiner i Sverige med hjälp av fristående återförsäljare men utan någon större framgång. Nu ser det dock ut som man gör en mer helhjärtad satsning.

Det nya dotterbolaget heter Logset Ab Sverige filial och det kommer att ha sitt säte i södra Sverige, utanför Halmstad och verksamheten starar den 2 december. Försäljningschef för det nya boklaget blir Andreas From som tidigare jobbat med maskinförsäljning för Ponsse AB.

I fortsättningen kommer maskinförsäljningen till Södra Sverige och Danmark att skötas via det nya försäljningsbolaget, som även kommer att stöda återförsäljaren Sigsjö Maskin Ab med försäljning i Norra Sverige.


Logsets europeiska försäljningschef Mikko Laurila kommenterer i ett pressmeddelande:

- Sverige är en betydande marknad som ligger nära. Vi har redan kunder i Sverige och efterfrågan på våra maskiner ökar. Cirka hälften av vår personal har svenska som modersmål, vilket underlättar det nya försäljningsbolagets arbete. Grundandet av det nya försäljningsbolaget följer vår strategi att finnas nära kunderna och stöda återförsäljarna.


Läs hela pressmeddelandet här   TS
Echo CS 7310ES, fällsågen för proffs.
Avatar Fallback

Re: Logset startar svenskt dotterbolag

Forestboy  
#597615 Logset ligger i Vasatrakten så Umeå är rätt nära med färjan, kanske därför Halmstad lockar..

Användarvisningsbild

Re: Logset startar svenskt dotterbolag

halvproffs  
#597626
Forestboy skrev:Logset ligger i Vasatrakten så Umeå är rätt nära med färjan, kanske därför Halmstad lockar..


:grin: :lol: :mrgreen:

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).