Skogsmaskiner (stora skogsmaskiner)

Ponsse öppnar servicecenter i Sandviken 2019

3 inlägg 2749 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Ponsse öppnar servicecenter i Sandviken 2019

Torbjörn Johnsen  
#532328 Skogsmaskintillverkaren Ponsses svenska försäljningsbolag meddelar att man öppnar sitt 6:e egna servicecenter 1 maj nästa år. I våras öppnade man det femte i Värnamo och nästa år är det dags att öppna i Sandviken enligt ett pressmeddelande:

Anläggningen kommer då att bestå av en ändamålsenlig verkstad med bland annat travers för tunga jobb, hydraulslangtillverkning, servicestation för AC med mera. Fastigheten kommer även att inkludera butik och lager med både förbrukningsartiklar och reservdelar anpassat efter områdets behov.


Vill du se vart Ponsses skotare finns i landet så har Skogsforum gjort en sammanställning i den här tråden:
Ponsses registrerade skotare 2009-2018 fördelade per län

Läs hela pressmeddelandet om Sandvikensatsningen här.   TS
Användarvisningsbild

Re: Ponsse öppnar servicecenter i Sandviken 2019

Fredrik Reuter  
#563601 Lite mer info från Ponsse:

Personalstyrkan i Sandviken kommer att utgöras av platschef Peter Gästgivars samt våra nya servicetekniker Jonas Andersson, Anders Skog och Fredrik Jonsson som kommer att utgå från Sandviken och Leksand med egna servicebussar.


Ponsse AB Sandviken
Adress: Blixtvägen 15, 811 93 Sandviken
Öppettider: mån-fre 07.00-16.00
Telefonnumer: 026-25 00 44


- Anledningen till att vi öppnar ytterligare en serviceverkstad i egen regi är att vi vill kunna erbjuda våra kunder mervärde som matchar kundbehovet lokalt, berättar eftermarknadschef Urban Folkesson. Vi lägger stor vikt vid att kunna leverera de tjänster som våra kunder önskar och behöver i sitt dagliga arbete så som att tillhandahålla förbrukningsmateriel, hög tillgänglighet på reservdelar, service och underhåll som håller hög kvalitet och är effektiv. När nöden kräver även reparationshjälp med rätt verktyg och kunskap samt vara behjälpliga med uppdatering av hårdvara och mjukvara, information och support samt utbildning.


Invigning sker 17 maj med start 15:00.

Användarvisningsbild

Re: Ponsse öppnar servicecenter i Sandviken 2019

Torbjörn Johnsen  
#563611 Bara svenskar o finnar som har tid med invigning den 17 maj🇳🇴

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).