Skogsmaskiner (stora skogsmaskiner)

Ponsse, Finlands högst ansedda företag 2018

1 inlägg 1402 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Ponsse, Finlands högst ansedda företag 2018

Fredrik Reuter  
#527941 Det går bra för den Finska skogsmaskinstillverkaren Ponsse just nu och nyligen blev företaget framröstat som Finlands högst ansedda företag 2018. Det är analysföretaget T-media som intervjuat knappt 7.000 Finska medborgare om företagen i Finland. Och Ponsse hamnar bara inte på förstaplatsen i år, företaget sätter ett nytt i rekord i hur högt ett företag värderats i undersökningen, inget företag har tidigare nått så höga poäng.

För att sätta det i relation så hade Ponsse högre renommé i undersökningen är företag som Kone, Fazer, Marimekko, Valio och Elisa. Diametralt mot vinnaren Ponsse hamnar Svenska Hennes & Mauritz i botten av listan.

Undersökningen innefattar 8 delar och handlar alltså inte primärt om att ett företag gör bra vinst eller är bra på att ta affärer. Det är frågor som transparens, insyn, rollen som arbetsgivare, kundnöjdhet och samhällsengagemang som bedöms.

Grattis Ponsse, min personliga erfarenhet från vår Finlandsresa i våras är att ni förtjänar detta!

https://www.ponsse.com/media-archive/re ... in-finland

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).