Skogsmaskiner (stora skogsmaskiner)

Tyngsta Rosa-bandet insamlingen anno 2018

2 inlägg 1966 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Tyngsta Rosa-bandet insamlingen anno 2018

Fredrik Reuter  
#526206 Nu är det dags för nionde upplagan av bandtillverkaren Olofsfors auktion av ett par Rosa Band. Hittills har Olofsfors initiativ dragit in 600.000 kr i bidrag till bekämpningen av bröstcancer och nu, med start 1 oktober 2018 börjar årets insamling/auktion.

Det du kan buda i år är ett på rosamålade CoverX skogsmaskinsband med ett värde på 112.000 kr. Genom detta hoppas Olofsfors att de kommer samla in ett sexsiffrigt belopp i år.

Auktionen pågår mellan 1 - 31 oktober på Olofsfors webbplats och avslutas sedan på skogsentreprenörernas årsstämma i Stockholm, lördagen den 10 november.

Genom initiativet torde det klassas som den "tyngsta" insamlingen i kampen mot bröstcancer, ett par CoverX väger ca 2 ton.

Hur som, ett riktigt bra initiativ, vi följer utvecklingen och diskuterar vidare här i tråden.
Tidigare års auktioner kan du läsa om i tråden (H)julklapp till firman kanske? (Olofsfors Rosa Bandet). Ifjol startade även Cranab CR280 Blue - Mustaschgripen mot prostatacancer och några år sedan rapporterade vi om en Rosa timmerbil i Kalmar   TS
Avatar Fallback

Re: Tyngsta Rosa-bandet insamlingen anno 2018

Flisaren  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#526212 Mycket fint av dom, önskar fler tillverkare i entreprenadbranchen följer efter,har själv en sambo som fick bröstcancer 2016 så detta initiativ är hedersvärt!

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).