Skogsmässor

Skog & Lantmässan i Sala 2020 - nygammal skogsmässa

1 inlägg 1493 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Skog & Lantmässan i Sala 2020 - nygammal skogsmässa

Torbjörn Johnsen  
#601696 Idag står skogsmässorna som spön i backen. Det visar sig att den tidigare mässan MellanskogsElmia som kördes i Sala nu återuppstår men riggad av andra arrangörer. Det är PR och eventbyrån PR-media i Sala som tillsammans med ett annat Salabolag, Svenska mässkonsult, via ett separat bolag Evenemangsbolag Sala AB ska arrangera skogsmässa i Sala 14 - 16 augusti 2020.

Arrangör är Evenemangsbolag Sala AB i samråd med en referensgrupp bestående av: Hushållningssällskapet, LRF, Mellanskog, Näringslivskontoret, Sala Kommun, Smaka på Västmanland och Ösby Naturbruksgymnasium.


Mässan hålls på samma område där MellanskogsEmia kördes, närmare bestämt på Ösby Naturbruksgymnasium. Det ser ut att bli en del skogsmässor även 2020 då Skogsmaskindagarna körs nästa år i Karlskoga i maj och Mittia Gård och Skog körs i Ljusdal veckan efter Salamässan.   TS
Swedish Forestry Expo 2021 på Solvalla
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).