Skördare

Eco Log startar samarbete med Waratah

1 inlägg 2255 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Eco Log startar samarbete med Waratah

Fredrik Reuter  
#592034 Skogsmaskinstillverkaren Eco Log startar nu ett samarbete med Finska Waratah som tillverkar skördaraggregat. Genom samarbetet kan Eco Log nu erbjuda kunder en Eco Log skördare utrustad med ett aggregat från Waratah och hoppas därigenom attrahera nya kunder.

Waratah, som ägs av konkurrenten John Deere och Outokummun Metalli Oy tillverkar både två- och fyrhjulsdrivna skördaraggregat för engreppsskördare och troligtvis är Eco Log intresserade av att kunna erbjuda fyrhjulsdrivna skördaraggregat till de kunder som vill ha det. Som de flesta vet så har Eco Log en tajt historia ihop med Log Max som tillverkar tvåhjulsdrivna skördaraggregat.

Att modellerna H413 och H415 är först ut i samarbetet vittnar om detta då de båda är populära fyrhjulsdrivna skördaraggregat.

Eftersom Waratah idag delägs av John Deere så är det standardaggregatet på JD:s skördare, då i gul färg. Gul färg blir det nog dock inte på aggregaten som kommer sitta på Eco Log, det blir nog den klassiska Waratah-röda, eller vad tror du?

https://ecologforestry.com/se/nyheter/e ... a75X-gzYuU   TS
Log Max 6000V skördaraggregat
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).