Tid för att avsluta avverkningsuppdrag.

3 inlägg 1951 visningar 1 följer aktivt Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Tid för att avsluta avverkningsuppdrag.

Lucke  
#78704 Hej!

Jag sålde 3000m3 på AU i höstas. Skotaren åkte härifrån för exakt tre månader sedan, men det ligger fortfarande kvar 20-30m3 ek-brännved. Köparen säger att anledningen till att de inte hämtar stockarna är att de har brist på lagringsytor. Vad skall man tycka och tro om det? Jag skulle vilja ha bort stockarna för att kunna städa upp åkern de ligger på så fort snön försvinner. Sedan är det ju lite pengar som skall regleras vid avslut också...

// Lucke   TS
Avatar Fallback

Re: Tid för att avsluta avverkningsuppdrag.

kjugekarlsson  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#78706 Här nere är det inget ovanligt att det ligger så pass länge, och längre vid vissa tillfälle. Sydved som vi kör åt, även Södra har det så att de kör ju inte virket efter kvoter och som du skrev det ska ju även få plats vid leveransstället.

Hade jag varit i din sits hade jag ringt och sagt som det var att du vill ha bort det innan snön smälter och trycka på dom.

För övrigt så kan boket här nere bli liggandes allt från nån vecka till ett par år i skogen.

Användarvisningsbild

Re: Tid för att avsluta avverkningsuppdrag.

Uvskogen  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#78709 Ja ringde och bråkade när mitt legat 10 dar i skogen. Var iofs tall, och mitt i sommaren. De kom dagen efter.... :grin:

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).