Avverkning (slutavverkning)

Björktimmer i Småland

5 inlägg 4597 visningar 4 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Björktimmer i Småland

bserv  
#342243 Har läst om att björktimmerpriserna är på väg upp. Jag har en avverkning där jag räknar med en hel del björk. Tror att det skulle gå att plocka ur en del björktimmer. Men jag har svårt hitta inköpare i växjötrakten som är intresserade att köpa. Tips om inköpare mottages med tacksamhet. Gärna också några uppgifter om pris och vilka dimensioner som går att sälja. Vad brukar minsta lass vara?
/Bosse
PS Det är en naturkulturavverkning jag har och som jag tänker beskriva en del framöver på min blogg - https://familjeskogsbrukaren.wordpress.com/https://familjeskogsbrukaren.wordpress.com/   TS
Iggesund Forest BlueLine skördarsvärd, Norrländsk urkraft
Avatar Fallback

Re: Björktimmer i Småland

Reymond  
#342420 Kontakta SÖDRA. Dom har prislistor och dessutom stort behov av björktimmer. Nu även efterfrågan på Al.

Avatar Fallback

Re: Björktimmer i Småland

Reymond  
#342421 Kontakta SÖDRA. Dom har prislistor och dessutom stort behov av björktimmer. Nu även efterfrågan på Al.

Avatar Fallback

Re: Björktimmer i Småland

bserv  
#342433 Jo Södra har jag sett som alternativ - de har ju dessutom bra info på nätet - så de har jag ganska bra koll på, även om jag inte är medlem. Jag hoppades på tips om fler sågverk som kunde vara intresserade - och kanske betala lite bättre. Blev inte direkt imponerad av Södras prissättning när de säger att de har brist. Men det är klart de är stora och får ut sin marknadsföring och väcker medlemmar till leverans så de behöver kanske inte betala mer.

   TS
Avatar Fallback

Re: Björktimmer i Småland

ÅsaNisse  
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).