A Log Max söker Konstruktionschef

Inlagd av: Jon M tor 31 aug 2017, 18:14
Annonsbeskrivning
Bild


Vi söker dig som vill vara med på Log Max fortsatta framgångsresa.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att leda och fördela arbetsuppgifterna i ett engagerat team vars huvuduppgift är att arbeta med konstruktioner av skördaraggregat. I din roll ingår även att vara en resurs som konstruktör. Jobbet innebär mekanisk konstruktion av såväl detaljer till våra befintliga produkter som utveckling av helt nya koncept. Du kommer att jobba i projekt både självständigt och i samarbete med våra konstruktörer. Arbetet innefattar personalansvar för 12 medarbetare inom både mekanik, elektronik och teknisk administration. Som konstruktionschef är du delaktig i både den tekniska styrgruppen samt bolagets ledningsgrupp.

Vem är du?
Du har troligtvis ingenjörs- eller civilingenjörsutbildning och flera års erfarenhet från liknande uppdrag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi använder oss av Autocad och Inventor i konstruktionsarbetet, erfarenhet inom PLM-system är meriterande. Du vill ta ansvar för och leda avdelningens arbete inom projekt och konstruktioner. Du är drivande, tar ansvar för att hela kedjan fungerar och du kommunicerar väl med alla enheter inom organisationen. Du prioriterar projekten inom avdelningen och har koll på både helheten och detaljerna.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag som vill utvecklas vidare tillsammans med dig. I denna rekrytering samarbetar vi med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.
Din ansökan gör du här på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Information
  •   enligt överenskommelse SEK
  •   Logga in för att se 's adress
  •   fre 29 dec 2017, 18:14
Annonser