Klar på den här sidan. Det kan bli fråga om en mindre höjning på andra sidan, men då är det ett par cm och det blir inte förrän det blir dags för byte av bänkskivor. Idag gjorde jag klart med den skivan som är över diskmaskinen. Den har fram till nu legat direkt på maskinen. Maskinen i sin tur har stått lite nedsänkt, laminatgolvet har inte varit inlagt under.

Nu vilar skivan på en läkt skruvad i skåpsidan vid diskbänken. Med höjningen så finns det nog med plats så jag har lagt in några bitar trägolv under maskinen så den står i samma höjd som golvet framför. Underlättar en hel del om man måste dra ut den.5 kommentarer | Läst 2762 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

totte

Moderator

Blev medlem: lör 29 mar 2008, 01:23

Tottes blogg
Den här bloggen har handlat rätt mycket om renovering av småmaskiner. Har hittills skrivit om en Gilson snöslunga från 1977 och en dito från 1971. En från 1981 har nu ersatt 77:an som bruksmaskin. Renoveringen av en gammal tvåhjulstraktor av något oklart urprung blev klar våren 2010. 2CVtrac, min lilla traktor med Citroënmotor blev någorlunda klar våren 2012.

Projekt Emilia, en Citroën 2CV från 1955 ligger stilla just nu, det är mycket nog med allt annat kring hus och hem.

Så blir det nog fortfarande mest om det jag håller på med i vårt nya hem i Skåne.

Lite motorsågar, vedhantering och sådant blir det ibland och sen så pladdrar jag på lite mera allmänt ibland när lusten faller på. Inte mycket till skogs-blogg alltså, men det är frivilligt att läsa som tur är :D

Kommentarer

av Erre fre 06 okt 2017, 19:09
Snyggt totte. :-bd
Men spara lite inne arbete till vintern. :d
av lfq lör 07 okt 2017, 06:46
Smidigt fixat; man kommer långt med lite läkt och skruv.
av ananders lör 07 okt 2017, 09:59
Gott jobbat.
Ja en liten höjning av arbetsbänkarna gör stor skillnad.
av totte lör 07 okt 2017, 11:32
Tack!

Arbete är värdefullt, bör därför sparas så mycket som möjligt. :d

jomen lfq, snabbt och billigt, jämfört med att byta ut alltihop.

Ja tänk att sju centimeter, som det blev, kan göra så stor skillnad. Enda nackdelen är att det blir ännu mindre plats mellan bänk och överskåp, men det är inget stort problem. Fast jag fick såga av pinnen till hushållspappersrullen.
av Slurfi lör 07 okt 2017, 14:44
Kul att skåda, nu blev ju det här mer som ett möbelsnickarforum plötsligt. Bra med variation.
Annonser