Så har en vecka till ramlat förbi, och det blev i vanlig ordning inte mycket gjort förutom att fara på jobbet, komma hem, bära ved och elda i kamin och spis. Håller annars på med att försöka ragga delar till Emilia, försöker hitta bästa priset på ny ram till den.

Undrade idag vem som parkerat en röd bil nere på åkern där grannen Rolle skottat upp tidigare. Nå det visade sig att det var Rolle, som efter många år som Volvo-åkare köpt sig en 01:ans Audi. Han håller på att renhugga i åkerkanterna. Blir lite ved av det i all fall och snyggar till det hela.



5 kommentarer | Läst 11055 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

totte

Huggarmästare

Blev medlem: lör 29 mar 2008, 02:23

Tottes blogg
Den här bloggen har handlat rätt mycket om renovering av småmaskiner. Har hittills skrivit om en Gilson snöslunga från 1977 och en dito från 1971. En från 1981 har nu ersatt 77:an som bruksmaskin. Renoveringen av en gammal tvåhjulstraktor av något oklart urprung blev klar våren 2010. 2CVtrac, min lilla traktor med Citroënmotor blev någorlunda klar våren 2012.

Projekt Emilia, en Citroën 2CV från 1955, som jag skrivit mycket har jag nu lämnat över i andra händer.

Så blir det nog fortfarande mest om det jag håller på med i vårt nya hem i Skåne.

Lite motorsågar, vedhantering och sådant blir det ibland och sen så pladdrar jag på lite mera allmänt ibland när lusten faller på. Inte mycket till skogs-blogg alltså, men det är frivilligt att läsa som tur är :D

Kommentarer

av Blivande snickare fre 25 jan 2013, 20:29
Skönt att få omgivningarna upp snyggade utan att själv behöva lyfta ett finger :D
av lfq fre 25 jan 2013, 20:36
Det skulle stått några Saabar där istället så hade det sett bättre ut. :grin:
av Uvskogen fre 25 jan 2013, 21:10
totte skrev:Så har en vecka till ramlat förbi, och det blev i vanlig ordning inte mycket gjort förutom att fara på jobbet, komma hem, bära ved och elda ......


Story of my Life...... :roll:
av Blivande snickare fre 25 jan 2013, 21:12
Nå nej, har du inte läst din blogg? ;)
av totte fre 25 jan 2013, 22:34
lfq skrev:Det skulle stått några Saabar där istället så hade det sett bättre ut. :grin:


Kan jag hålla med om, trist att grannen skräpar ner så :wink: :lol: Även om han nu, som snickarn säger, snyggar upp annars, det är ju däremot bra.

Kan nog f ö hålla med snickarn, Uvskogen har ju i alla fall varit ute och gallrat och donat. Nå, som jag sagt ett antal gånger, nu måste jag snart vakna till ur vinterdvalan.