Ja då har man varit där igen, mycke roligt att se och många onödiga maskiner som inte kommer vara långvariga på denna marknad. Tyckte det var lite för lita action i skogen, stod mest still hela tiden, högg typ 2 träd och sen stod det still, besten fick jag aldrig se när den högg, körde den bara i tomma luften, lite tråkigt.
Men annars en toppen mässa med lite känt folk, hälsade på i skogsforums monter och fick mig en fin keps av en jag inte vet vem det var :oops:
Skulle hälsa på igen då vi var klara med stora slingan men sällskapet ville ha mat och åka hem. så det fick bli att gå direkt till bilen och åka iväg.
Nästa gång får det bli husvagn eller husbil så man får gå flera dagar, gick runt i ca 7tim och han ändå inte med allt.

Men men nu är man hemma och fick sig lite kort och film, men kameran la av efter ett tag så det blev inte jätte mycke bilder.

Tackar för den fina kepsen som man fick och hoppas det kommer att bli mycke nya medlemmar här på skogsforum.

3 kommentarer | Läst 2583 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

skogsjan695xl

Huggarmästare

Blev medlem: sön 25 jan 2009, 16:05

Kommentarer

av Fredrik Reuter sön 07 jun 2009, 08:31
Hmm, undrar om du inte fick kepsen av Ferdinand, eller kanske någon av Mascus personal?!
Jag kom precis tillbaka från storskaliga när du hade gått, missade varandra precis alltså och det var ju lite synd! Men vi får hoppas det kommer fler chanser!
av skogsjan695xl sön 07 jun 2009, 12:04
Admin@skogsforum skrev:Hmm, undrar om du inte fick kepsen av Ferdinand, eller kanske någon av Mascus personal?!
Jag kom precis tillbaka från storskaliga när du hade gått, missade varandra precis alltså och det var ju lite synd! Men vi får hoppas det kommer fler chanser!


Efter lite koll runt på forumet blev jag tillslut klok på vem jag träffade i montern. Fanns ju en tråd med bilder på medlemmar på skogsforum, var att Ferdinand jag fick kepsen av, trevlig prick det där :grin:
av masterchief sön 07 jun 2009, 13:25
Det stämmer att jag gav dig kepsen 8)
Hjärnkontoret har lite att sortera för tillfället med mycket ansikten på användarnamnen, så det kan ta ett tag innan det kopplar :lol:
Hur som helst så gav det här mersmak 8)