att göra sig ett nytt blogginlägg.

Nu han man börjat köra med 890in igen då, visserligen har jag kört den 2veckor nu men ändå.
Det har väll flytit på rätt bra, gick väll sisådär de första dagarna förra veckan, men sen flöt det på bra.
De började hugga på måndag förmiddag och tisdagen började vi skota, skördaren går skift och även 890in som jag har.
Var väll ingen dröm körning direkt, brant som fean och stenigt, där det är som värst har du ju klättrat upp med 1470in men det fans inte en chans att ta sig upp med boggiresande 890 :lol:
Men men vi fixa att få ut allt och jag har kört som helvete för att de ska bli lite små stressande i skördaren, jag körde eftermiddag den veckan så då körde man 1400-0200 så då ränta det lite när man körde, på torsdag förra veckan fråga jag chefen om jag fick göra 4dagars veckor då jag kör eftermidda, blev ett tveksamt okey så då tänkte jag att jag kör på som fan så fredag är ordentligt inkörd så körde jag från 1400 till 0600 då arbetskompisen skulle börja köra, han titta på mig lite konstigt när han kom, undrar varför :?:

Å denna vecka har det varit förmiddag och det har flutit på riktigt bra, men nu har de huggit ifrån oss för arbetskompisen vill ju inte köra längre än till 22, men men då kommer väll hans 890 igång snart så jag får köra själv igen.
Ligger väll runt 1500m3 på backen nu. Vi drar virke i en liten uppförsbacke upp till vägen och satan så tungt det går, önskar man hade en grön ist, de motar inte och stannar om man kör emot en stubbe, har lastat av 2 gånger nu i backen för att den inte orkar att dra sig själv uppför med lass. Enda som varit lite tråkigt denna vecka är att en stock trillade ner från vältan och rakt ner i plåten som ligger över ventilpaket och tank så nu ser den ut som ett platt russin. Ska väll ta med den hem nästa helg och rikta och svetsa om den lite.

Fick också ett fint jobb erbjudande under veckan som jag funderar starkt på att ta, då får jag bo hemma igen iaf.

Ja det var väll allt för nu, får gå och titta till blåbärspajen jag gjort nu, (plocka 2,5L på 1,5H, med mormor) tänkte överska tanten när hon kommer hem :grin:

MvH Patrik

2 kommentarer | Läst 2097 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

skogsjan695xl

Huggarmästare

Blev medlem: sön 25 jan 2009, 15:05

Kommentarer

av Klargplutte fre 31 jul 2009, 21:29
De e bra du kör riktiga skift :-bd , vänta till den dag dom försovit sig och kommer 07.30 eller nå då brukar dom känna sig skamsna :!!
av skogsjan695xl lör 01 aug 2009, 09:45
Klart man ska köra på så man får många timmar :) lite konstigt att chefen var tveksam till 4dagars veckor när jag kör eftermiddag och under veckan sa han till mig att köra mindre för dom hinner inte med att hugga...