Efter jobbet idag så hoppade jag in i bilen och rullade ut ur stan, stannade för att handla mat och andra bra att ha-saker på vägen och har nu landat i kojan. Kojan, tillika mitt hem för de närmaste nio dagarna om allt går som planerat.

Imorgon får jag besök av en kompis som köpt en motorsåg, men inte har träd nog att såga i, perfekt för mig. Han stannar till söndag och sen är det bara jag och skogen. På agendan för veckan står gallring i granbeståndet jag har alldeles runt knuten, ska bli kul att se om jag får upp lite tempo på kvistningen vad det lider.

Än så länge är det fem grader ute och fem grader inne, så jag ska göra en ansats att elda på lite i spisen innan läggdags.

Om mottagningen räcker till så ska jag försöka ta lite bilder från gallringsarbetet och ladda upp här under veckan.

Här är iaf några bilder från nuläget...

Brasvakt
Gasolkaminen hjälper också till
4 kommentarer | Läst 423 ggr

Mer om bloggaren

erik

Juniorhuggare

Blev medlem: mån 17 okt 2005, 17:12

Erik åker till skogs
Döpte bloggen som en barnbok, för det här är en saga om en (förvirrad?) Stockholmare som ger sig ut i skogen på nya äventyr i tid och otid.

Kommentarer

av Erre lör 22 feb 2020, 13:14
Hoppas du får nio bra dagar i kojan och i skogen. 👍
av lfq lör 22 feb 2020, 16:49
En övernattningskoja låter perfekt. Blir ju fort varm och skönt att kunna torka kläderna. Sitter själv i min efter lite röjning i regnet.
av totte lör 22 feb 2020, 22:28
Låter ju mycket trivsamt att bo ett tag i en lagom koja med vedspis. Håller med Erre, hoppas du får riktigt goda dagar där.
av erik sön 23 feb 2020, 18:51
Tack ska ni ha, so far so good. Blir spännande att se vad kroppen säger efter några dagar till. Mycket glad att jag sågar med en 201a, min kompis som har en 560xpg var rätt nöjd med sågning för ett tag när han åkte hem idag...