Ett påpekande:

Jag är naturist och älskar - precis som tusentals andra i landet (och ännu fler i världen i övrigt) - att ströva fritt i mark och natur, precis som vi föddes, utan kläder med andra ord.

Naturism har ingenting med något som helst "sexuellt orienterat", som ni kallar det i stadgarna, att göra, är varken "grovt, obscent, eller vulgärt", som ni också skriver i era regler, och bryter inte mot några lagar. Det är därför heller inte olagligt att vara naken i skog och mark. Så, nu vet ni det.

Min mening med att "verka" här på skogsforum är bl a att undersöka hur stor andel av allt skogsälskande folk (som även jag är en del av) som också är eller skulle kunna tänka sig att bli naturist. Hör gärna av dig om du känner dig manad.



8 kommentarer | Läst 4826 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

christofernaturist

Juniorhuggare

Blev medlem: tis 29 nov 2022, 17:27

Kommentarer

av christofernaturist ons 30 nov 2022, 18:56
Finns på IG, för den som är intresserad: https://www.instagram.com/christoferdossnaturist.15

Bilagor
av Rotvältaren ons 30 nov 2022, 19:44
Ingenstans i användarvillkoren står det någonting om att naturism inte skulle vara tillåtet att skriva om och i den här bloggen är det fritt att skriva om vad som faller en in (så länge man inte begår lagbrott) så det känns onekligen som att man slår in redan öppna dörrar här.
av Elmhult mån 05 dec 2022, 17:30
Jag ser inte att det finns en endaste anledning för dig att lägga upp nakenbilder på ett forum om skog. Har grinder bannat sig? Nån sorts exhibitionistisk ådra? Du får göra vad fan du vill i skogen så länge det inte bryter mot lagar och regler. Men jag kommer inte till ett internetforum om skog för att se håriga arslen och blurrade kukar.
av christofernaturist mån 05 dec 2022, 19:25
Rotvältaren skrev:Ingenstans i användarvillkoren står det någonting om att naturism inte skulle vara tillåtet att skriva om och i den här bloggen är det fritt att skriva om vad som faller en in (så länge man inte begår lagbrott) så det känns onekligen som att man slår in redan öppna dörrar här.

Eftersom det nämns "sexuellt orienterat" och "grovt, obscent, eller vulgärt" i stadge-texten och inte alla förstår skillnad mellan naken naturism och sånt som är sexuellt, så är det bättre att förklara skillnaden innan.
av christofernaturist mån 05 dec 2022, 19:32
Elmhult skrev:Jag ser inte att det finns en endaste anledning för dig att lägga upp nakenbilder på ett forum om skog. Har grinder bannat sig? Nån sorts exhibitionistisk ådra? Du får göra vad fan du vill i skogen så länge det inte bryter mot lagar och regler. Men jag kommer inte till ett internetforum om skog för att se håriga arslen och blurrade kukar.

1.) Naturism har som sagt inget med något sexuellt att göra, vilket sexuell exhibitionism har, så antagandet är helt fel.
2.) Bilder ser man inte förrän man har klickat på rubriken och eftersom den redan skvallrar om att innehållet handlar om naket så borde man kunna gissa i förväg vad som kommer att dyka upp och därmed inte öppna sidan om man inte vill se naket. Problemet löst.
av Elmhult tis 06 dec 2022, 08:02
Jävla dumheter. Inlägget har du rätt att skriva men bilderna kunde du utan vidare gett fan i att lägga ut. Bort med skiten. Har vi inte nakna fruntimmer här så behöver vi inte nakna karlar heller.
av christofernaturist tis 27 dec 2022, 16:36
Låter man bli att öppna sånt man inte vill ta del av så slipper klaga också.
av christofernaturist sön 06 aug 2023, 16:05
Som sagt så är min mening med att "verka" här på skogsforum bl a att undersöka hur stor andel av allt skogsälskande folk också är eller skulle kunna tänka sig att bli naturist.

Hör gärna av dig om du känner dig manad, som jag skrev i mitt inlägg.