Behovet av trä och tjärdoft ska få sitt lystmäte nu i kanske 2 veckor.

Första sommarsemestern i å, planen på 3 vecko blev till 2, mer tid i skogen

Gensköt båten jag bloggat om förrut i Helsingborg, några klev av, andra klev på. Planen är att försöka komma till falsterbokanal, men vinden, sjön och systemets öppettider rår vi inte över och de alla påverkar vår resa.

3 kommentarer | Läst 3299 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Vardon

Huggarmästare

Blev medlem: tor 09 jan 2014, 19:07

Vardon fördriver tid
Genom att skriva i blogg så slösar jag med din tid som läser den. Det bjuder jag på. Jag förväntar mig inte att nå samma kändisstatus som många andra bloggare, men skulle så ske och jag ska vara med i Fångarna på fortet så lovar jag att ha skogsforumskläder på mig.

Har alldels för långt till gård och skog men försöker vara där mer och mer. Under tiden tycker jag om att skruva, hellre än bra och tycker om att ta något trasigt och förvandla det till något fungerande.

Därimellan brukar jag besöka en väns föräldrar och tvångsarbeta. Det innebär att man tvingar sig till att få arbeta. En bra dag så ser vi inte varandra på hela dagen förrän till kvällen då ost, vin och whisky ska förtäras.

Kommentarer

av Erre lör 06 aug 2016, 07:01
Ha det bra på semestern Vardon.
Verkar bli spännande!
:-BD
:AR! :wink:
av tallen100 lör 06 aug 2016, 10:57
Kom ihåg att ta bild när någon får gå på plankan! :AR! :AR! ;)

Ha det så trevligt :grin:
av totte lör 06 aug 2016, 15:16
Jag fick lov att backa i bloggen och läsa om vad du skrev om båten tidigare. Härlig skuta, hoppas nu du får en riktigt fin seglats och god semester.