Så har jag då varit med om min första Skogsforumssammankomst i fysiska världen - Gallringsdagarna. Det har förstås varit väldigt bra två dagar. Lärde mig en del nytt och blev säkrare i hur jag ska gallra mina 10 ha om ett år eller så. Även en del av de större maskinerna kan ge väldigt små "märken" i skogen.
Men även lika mycket veckorna före då jag fick förmånen att dels skota jämförelseytan för manuellhuggningen. Under dagarna fick jag även jobba lite i entrén. Vedleverans ska förstås inte förglömmas! :grin:
(Om själva evenemanget finns ju en egen tråd så jag ska inte orda så mycket om det. Jo en sak, självklart så hade en forummedlem raskt knallat upp i manuellytan och lyckats se det enda träd som jag körde in i. :oops: Min enda, och något klena ursäkt är att jag var väldigt ovan vid fyrhjulingen.)
Men det allra roligaste var att få träffa en massa forummedlemmar och få ett ansikte till nicken. Vem hade trott att "Seb machan" såg ut som han gjorde! :shock: Eller att "Sundelius" var den han var. Ja jag kan fortsätta länge över alla trevliga och varma människor jag träffade. Fick till och med se några nästan helnakna forumkroppar. Kanske ett bildminne jag låter blekna bort lite snabbare än ändra :wink:
Men ett ögonblick som jag hade förmånen att fånga på film måste jag dela med mig bums! Ibland har man lyckan att vara på rätt plats med rätt utrustning. Så här får ni det, helt oredigerat och rakt på. Jag har hängt på det här forumet i snart 10 år och ger mig till att säga att det här ögonblicket fångar forumets själ på något vis. Eller också är jag bara sentimental så här direkt efter ett fantastiskt dygn i skogen.
(den där som svamlar bakom kameran var en besökande fågel som jag inte alls minns vem det var......)7 kommentarer | Läst 3102 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Huggarmästare

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 17:33

Uvskogens skog i ord och bild
En blogg som pågått ett tag om vad jag håller på med i min (lilla) skog. Köpt för 10 år sedan efter att ha längtat nästan ett helt liv. Nu är det där jag lägger det mesta av min fritid och pengar! :smile:
Försöker videoblogga ibland, får se i vilken omfattning det blir.
Skogen och jag som skriver håller till i Dalarna, ganska mitt i, den flitigt läsaren har förstås listat ut exakt var redan.

Kommentarer

av isteskog lör 30 sep 2017, 16:21
Som det ska vara ..... nordisk förbrödning!
av Göt lör 30 sep 2017, 16:38
Den klockan hamnade hos rätt person :)
av Erre lör 30 sep 2017, 17:03
Magiskt!

Våran Jens är mer än värd att. Sliter och kämpar vid såna här sammankomster.
Snyggt snickaren.

Var en jädra forummedlem som påpekade skadan. :d

Vedleveransen tog du på allvar. :mrgreen: :-bd

Var riktigt kul att träffa dig! :-bd
Bilagor
av Blivande snickare lör 30 sep 2017, 19:30
Ja reaktionen när Tomten öppnade lådan var obetalbar! :grin: kramen efteråt liksaså! :grin: :grin:

Otroligt kul var det, ser fram emot nästa gång!
av Uvskogen lör 30 sep 2017, 19:51
Lådöppningen kommet på nästa film som blir en sammanfattning "Campingen 16-19"
av Blivande snickare lör 30 sep 2017, 20:24
Härligt! :-bd
av totte lör 30 sep 2017, 22:32
Applåd för Jens som är värd presenten, applåd för snickarn som kom med den och så förstås för Uvskogen som gjorde en så fin liten video.
Annonser