Hej på er.
Nytt år, nya möjligheter och nya funderingar :smile: . En sak som jag gått och funderat på i säkert mer än ett år är om man skulle startat en blogg här på Skogsforum? Är intressant att följa andras bloggar och då undrar man ju naturligtvis om nån har intresse av att följa mig i min blogg? Det här med bloggar är ju så populärt numera och Skogsforum känns ju som rätt plattform för mig att blogga på då skogen är ett stort intresse för mig. Läser mycket om skog och maskiner framförallt här på Skogsforum och arbetar även lite i skogen då jag är sekundärskogsägare. Och med "sekundärskogsägare" menar jag att min far och farbror tillsammans äger lite skog som jag brukar vara och pyssla lite i och en dag lär jag äga den skogen själv. Men innan dess så har jag väl även tänkt köpa mig lite egen skog. Så om nån är intresserad av att följa mig i en blogg så startar jag den. Ett fyndigt namn skulle den ju gärna fått ha, kanske man ska kalla den "En amatörs väg i skogen - dråpligheter och funderingar ur en Ångermanlännings perspektiv". Kanske lockar nån läsare :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

God fortsättning på det nya året

MVH Mikael

3 kommentarer | Läst 685 ggr

Mer om bloggaren

Mikael.O

Medelhuggare

Blev medlem: sön 24 jan 2016, 14:40

En amatörs väg i skogen
En amatörs väg i skogen - dråpligheter och funderingar ur en Ångermanlännings perspektiv

En blogg om en amatörs väg i skogen och om en förhoppning att en dag stå där med egen skog. Men även glimtar ur vardagen och kanske nån fundering då och då. Blir väl mest pladder om timmerbilar och vardagen kring det. Mobilen har man ju med sig överallt och den har ju en kamera så några bilder lär det bli.

Och kommentarer till inläggen blir jag glad av, respons är alltid trevligt :grin:

Kommentarer

av Erre tis 01 jan 2019, 21:40
God fortsättning på dig med.
Och självklart ska du testa att blogga.
Alltid kul att följa någons resa.
Så kör på 👍💪
av totte tis 01 jan 2019, 21:51
Ja god fortsättning och mycket välkommen till bloggarna. Det har varit lite tunnsått med bloggare ett tag, så det är toppen att det kommer till nya krafter. Och dråpligheter och funderingar är ju precis vad en bra blogg skall innehålla, så det tror jag många ser fram emot. :-bd
av stone66 tis 01 jan 2019, 22:46
Ja absolut ska du det😀👍 har själv funderat på det. Men man ska hinna med allt me