imorse när jag och chefen kom ut till maskinen imorse så skällde ja ut den ordentligt och sen startade den snällt otroligt nog... tittade under maskinen när jag startat och nivellerat upp den så såg ja att de läckte olja under den i framramen. SHIT tänkte ja... kasta i ett par kaggar olja och sucka djupt.

tog fram ficklampan och sen satt jag och körde maskinen medans det letades läckage överallt igenom nivelleringsarmar och en djupdykning ned genom svänkranslagret så hiittade vi en läcka... VA I HELV.. Tänkte ja när ja såg att den 3 veckor gamla och 6 meter långa 1 1/2" returslangen va slut. 1000€ hydraulslang ska väl hålla längre än 3 veckor... Eller hur? nu e den tibax på hydraulverkstan och ska va fixad på måndag. Låter ganska otroligt att nivålarmet ti hydraulen sku ha gått slut nu mitt i allt åxå men Murphy ha ju bevisat att de omöjliga e möjligt än en gång.

1 kommentar | Läst 27342 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Lukas_Lundstrom

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: lör 15 sep 2007, 13:10

Kommentarer

av Engstrand mån 08 sep 2008, 23:06
Den rackaren brukar ju ligga och nöta mot "hålet" under hytten. Ingen roliga slang å brottas med direkt!
Du har aldrig råkat ut för nån ventil som brukar pajja så den vägrar starta. Kan den hetat IAP ventil? Fick alltid ha en extra sådan ligga till hands.