Fortsatt att fundera på hur jag ska kunna göra om ett par hektar åker till vackra böljande fält av Gulbjörk med glada rådjur däremellan och attraktiv (dagtids) vildsvinsjakt. Ungefär som man sett nere i lövskogar i Europa. Antar att de får stå bra skilda från varanda. Produktion kanske inte är mitt största intresse med dom. Och med tanke på hur priserna på skog mindre och mindre verkar bero på virkesvolym och mer på att det just är skog(rekreationsområde för välbeställda?) så kan man kanske tro att utseendet spelar mer roll än produkten. Väldigt amerikanskt av mig - tänker på hur jänkarna tar en sketen Opel och häller en halv tunna krom över den och kallar den för en Buick...
Fröna jag fick av Kanadensaren var slut och han skulle inte få nya förrän vinter/vår.
Får väl ta ett snack med vår skogsstyrelse med innan det blir för mycket. Gulbjörk är väl inte okänt i Sverige men björk är ju björk och det växer som ogräs.

Kontaktade min vän Michelle i Michigan. Tanken var att det är ju nära eller iallafall närmare Kanada. Men hon är lite lätt förvirrad ibland och vet inte så noga vad en björk är mer än att de är vackra till Halloween. Som hon vet otroligt mycket om o andra sidan. Är nog ett av hennes höjdpunkter på året. Det, grisar och feta grizzlybjörnar. Man ska ju ha nåt intresse... Skall dock tilläggas att hon alltid är galet positiv och har inga som helst problem med att hoppa på nya äventyr. Hade man haft hälften av hennes utstrålning... Hennes gubbe verkar nöjd. Han ler alltid.

En snabbt meddelande till en god vän i Utah, bilmek med maskin, skogs och jordbruksintresse och saken var biff. "1000 seeds of Yellow Birch 15$ I´ll ship it over to you with some presents soon." Grym snubbe. Han har koll på grejerna. Tyskättling, så då blir det väl ordning o reda.
Han hade inne en Stock Car med en bränsleinsprutad Corvettemotor som någon kopplat in batteriet tvärtom på. Med spännande resultat. Men det skulle strax vara fixat. Han skulle ta ut den och lägga lite lakrits sen sa han. Visste inte om dom vågade smyga några vändor upp o ner för gatan utanför verkstaden utan att sheriffen tog dom. Möjligt möjligt... Bilder skulle isåfall förmedlas... :d

Senare på kvällen möttes man av en finfin öldrink frugan svängt ihop. Satte mig framför datorn och drabbades av akut musiknostalgi med allt från JoseJose - Que Triste via Luke Combs, Mickey Guyton till Enter Sandman med Metallica. Good times. Ja, de där i mitten där är knappast nostalgi men bra skit ändå Även om Mickey borde rycka upp sig lite och göra några käcka låtar iallafall. Livet kan väl inte vara så jäkla illa ändå. Snygg, framgångsrik artist. Hur jobbigt kan det vara...?

Beer Never Broke My Heart!

2 kommentarer | Läst 358 ggr

Mer om bloggaren

Elmhult

Semi-proffs huggare

Blev medlem: tor 01 jan 2015, 22:46

Kommentarer

av Slurfi lör 03 okt 2020, 18:25
Stock cars är skoj!
av Erre sön 04 okt 2020, 21:39
Nostalgiafton är inte fy skam. 👍