Truck mekaniker hatar sitt liv.

Tungt, trångt och skitigt.

Men nu har jag fått dit en ny Biltema bränslepump. Gick direkt mycket bättre. Slitit loss båda hjulen. Parkeringsbromsen har hängt sig. De har väl parkerat den med bromsen dragen och låtit den stå några år.

Stagen satt fast. Fick loss med slägga. Började lossa justeringen med. Hände först ingenting sen "bling!" hoppade Bromsarna tillbaka. Så nu snurrar det. Nu ska man ju smörja upp detta och justera dom med. Och det roliga (ironi) är att du kan inte justera parkeringsbromsen med hjulen på. Eller iallafall inte utan att göra det underifrån. Och nån sån lift har jag inte.

Dessutom är det varmt och jävligt. Jag brukar inte bry mig om värme men detta året har varit skit. Inget i det här landet är byggt för värme. Det blir äckel av allt. 70% luftfuktighet och 31 grader varmt är skit. Två veckors intervall på sophämtning betyder att likmaskarna svämmar över i soptunnorna. Plus att det är ett jätteföretag från Malmö som vann upphandlingen som inte hittar, skiter i att komma och pratar inte svenska. Det fantastiska är att dom säkert är erfarna neurologer. Men Sverige är inge bra på att ta hand om kompetens så då blir det sopbilen. När det kom gubbar från kommunen så var dom kanske inte dom gladaste men dom tömde iallafall tunnorna och missade inga hus.

Alla jävla flugor. Fan med flugor det är i år. Bromsarna på dagen och knotten på morgon, kväll och natt. Alla vill ha ditt blod. Fy fan! Inte ens i tropikerna i Mexico var det såhär jävligt. Och i Sverige går det inte få en vettig kall öldrink heller. Mardröm. Allt jag vill ha är en bra kryddig cielo rojo, clamacheve eller michelada. Men här ska det vara nån jävla Mariestad skabbböl för 75 spänn som inte ens är kall. Eller så är den kall men har varit varm flera gånger innan och smakar följaktligen skit.

Positiva är att jag inte sett en enda älgfluga.

Ha det gott!

Någon av dessa skruvar borde vara oljepåfyll av vxllåda
2 kommentarer | Läst 504 ggr

Mer om bloggaren

Elmhult

Proffshuggare

Blev medlem: tor 01 jan 2015, 23:46

Kommentarer

av totte tis 13 jul 2021, 17:30
Säger som jag alltid sagt, det är en mänsklig rättighet att få gnälla!
av halvproffs tis 13 jul 2021, 17:59
Välkommen till Tärnsjö och känn på rekordmånga stickmyggor. Du kommer garantetat att uppskatta hur bra du har det.😊