Nej fan. Jag vill inte. G26 och G30. Några hektar. Det känns som jag förstör för framtiden. Jag vill ha några shyssta lönsamma lövträd. Har ju redan fått påhälsning av barkborrar på några fläckar.

Ska jag lämna fröträd och se vad som kommer? De gamla gubbarna blir ju galna om det inte planteras gran igen och föreningen rabblar ju bara detsamma som goda tjänstemän. Men jag har smyganlagt ett björkbestånd i närheten där jag rensat ut varenda gran. Jag hoppas det sprider sig. Det ser väldigt fint ut ännu. Växer så det knakar och ännu spikraka och vackra.

Skulle vilja ha tall med björk. Men sen skulle jag ju vilja vinna Euro jackpot med... Jägarna i trakten är ju inte direkt aktiva med avskjutning. Inte ens hälften har ännu varit uppe o jagat bock ännu. Trots vackert väder och rumstemperatur ute. Dock har dom hunnit bli ovänner och tjafsar om vem som ska ha vad och hur och när. Men glada som salongsberusade studenter när det ska dras ut en älg eller sättas upp ett torn.

Jag planterar kokospalmer över hela skiten.

Glad helg!

2 kommentarer | Läst 344 ggr

Mer om bloggaren

Elmhult

Proffshuggare

Blev medlem: tor 01 jan 2015, 23:46

Kommentarer

av Värmlänning mån 06 sep 2021, 06:45
Satsa på ädellöv, då kan du söka stöd för åtgärderna också
Hägn, plantor, plantering mm
av Elmhult fre 10 sep 2021, 14:02
Värmlänning skrev:Satsa på ädellöv, då kan du söka stöd för åtgärderna också
Hägn, plantor, plantering mm


Just nu lutar det åt att så tall med markberedare. Grannen har planterat ädellöv. Massa jobb. Det är det med tall också iofs. Löv planerar jag fortfarande att så ute på några gamla betesmarker. Eller bara låta aspen, tallen, granen, rönnen som redan finns komma upp och sen gallra den.