Köpte en kamera för att filma när jag kör med hojen och en drönare för att göra nåt med pengarna istället för att ge dom till dårarna i Stockholm.

DJI båda. Lite strul för kameran att koppla mot telefonen och ständiga avbrott. Vet inte om det är min telefon eller kameran. Irriterande. Har i princip slutat försöka fjärrstyra kameran med luren. Och gud vilket usel ljud det är minsta vind. Men bilden och filmerna är fantastiskt bra.

Drönaren är en mini 2. Funkar riktigt bra. Lätt att flyga. Säkert en massa finesser att upptäcka. Ganska säker på att jag gjorde rätt att inte välja mavic för dubbla pengen.
Fast man ska ju glömma räckvidden fanboys och säljare hävdar. Jag stod på en höjd med absolut klar sikt och den klarar väl kanske en kilometer innan det börjar gnällas. Enligt spec 10km vid ideala förhållanden. Så att jodå...
Och bla bla bla då har man ju inte uppsikt etc. Jaja, är du en sån människa som måste påpeka det är du en trist jävel som jag inte vill umgås med ändå. Jag har inte heller skaffat drönarkort heller så bli hysterisk!!

Ska avverka eller gallra i höst. Bredvid ett område staten stulit för att bevara en svamp de hittade på antagligen. En tjej ringde från skogsstyrelsen och undrade om de kunde skicka in en jättelik skördare lite försiktigt bland alla känsliga örter eller vad fan det är, för att gallra samtidigt. Ja, det kan ni. Jag har ju inget att säga till ändå om min egen mark. Staten har talat. 🇰🇵

1 kommentar | Läst 481 ggr

Mer om bloggaren

Elmhult

Överhuggare

Blev medlem: tor 01 jan 2015, 23:46

Kommentarer

av tallen100 ons 22 sep 2021, 15:57
Elmhult skrev:
Jaja, är du en sån människa som måste påpeka det är du en trist jävel som jag inte vill umgås med ändå. Jag har inte heller skaffat drönarkort heller så bli hysterisk!!

Helt rätt 👍 såna tråkbockar kan helt enkelt söka sej till likasinnade😀