Gokväll.
Nu har man just kommit hem från jobbet och äntligen är arbetsveckan slut!
Har varit ute på jobb nu i någon vecka på annan ort, dvs malå. Rätt roligt att vara ute men det finns ju alltid sina för och nackdelar med allting. Jobbet har gått ganska bra, lite strul med diverse saker speciellt när vi skulle åka hem tidigare idag så det blev att stanna extra länge. Var en djup suck man drog i bilen när färden hem påbörjades och ljudboken började höras i öronen.
Vad tycker ni om bortajobb?

Har blivit som fast i ljudböcker, väldigt rogivande. bara att luta sig tillbaka och sluta ögonen, kanske inte försöka sig på det när man kör bil men om man åker med kollegan är det som inga problem.

Ska bli skönt nu att vara hemma tills på måndag, men jag tror inte det blir nå skogsarbete i helgen. Ska däremot hjälpa en kompis att bygga ut huset, får se nu hur det projektet ska gå.

Hade fint till nästa gång och simma lugnt.

4 kommentarer | Läst 3861 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Elias

Överhuggare

Blev medlem: fre 17 jul 2009, 21:49

Jag bloggar om lite allt möjligt när det faller mig in, mestadels om mitt arbete i skogen med gallring och uppstädning av ett helt eftersatt område på 14ha.

Kommentarer

av Uvskogen fre 14 aug 2009, 09:52
Ja, ljudböcker är en höjdare!
av Elias fre 14 aug 2009, 10:03
Just nu lyssnar jag på jens lapidus - snabba cash.. Helt okej bok faktiskt
av Uvskogen fre 14 aug 2009, 10:36
Elias skrev:Just nu lyssnar jag på jens lapidus - snabba cash.. Helt okej bok faktiskt


:lol: Med den titeln ser man fram emot några bra tips framöver :lol: 8)
av Elias fre 14 aug 2009, 13:27
haha, ja det hade varit bra om det nu var en faktabok hur man skaffar snabba cash men det blir vissa problem om du ska börja langa knark i dalarna osv :P