Hej.

I helgen har det varit hårdkörning, högg klart det sista på myren i lördags och min far körde på med röjsågen. Det är otroligt mycket björksly/ris som har undertryckt tallen nå otroligt. När man går bland riset finns det hur många små tallplantor som helst. Förhoppningsvis ska dessa skjuta i höjden nu när de får fritt tillträde till solen.

Idag söndag så fortsatte räden, slet bort alla de träd som blev fällda över utförselvägen. Vilket var väldigt många stockar, speciellt de grövsta och längsta som inte gick att fälla åt rätt håll. Min far fortsatte med röjningen på området bredvid medans jag och min mor fixade detta. Körde även ihop några fyrhjulingslass från skogen.

Lite bilder på hur det såg ut i lördags på dagen.Nu känner man sig lätt använd och ser fram emot en kväll vid dumburken och lite skogsforum till och från.
En liten fråga, någon som vet något bra ställe att handla röjsågsklingor/kedjor och svärd till motorsågen till riktigt bra pris?

Ha en härlig kväll.

0 kommentarer | Läst 2814 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Elias

Överhuggare

Blev medlem: fre 17 jul 2009, 22:49

Jag bloggar om lite allt möjligt när det faller mig in, mestadels om mitt arbete i skogen med gallring och uppstädning av ett helt eftersatt område på 14ha.