Hej.
Gjorde en impulsgrej idag, tog ledigt från jobbet och åkte över till grannbyn eller vad man nu ska kalla det. Umeå, med min flickvän. Gick runt på stan och kollade runt på olika affärer osv, annars var det ingenting märkvärdigt som hände. Hade nytvättad bil när jag åkte och när jag anlände till umeå så var den enbart dynga, E4an tar ut sin rätt. Så det blir en tvätt i helgen för pärlan. Imorrn väntar arbete i skogen, ska fortsätta på området där jag började förra helgen och denna gången ska jag komma ihåg att ta några bilder!

Ska försöka göra en uppdatering senare i helgen på framstegen!.

Ha en underbar kväll

4 kommentarer | Läst 8605 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Elias

Överhuggare

Blev medlem: fre 17 jul 2009, 22:49

Jag bloggar om lite allt möjligt när det faller mig in, mestadels om mitt arbete i skogen med gallring och uppstädning av ett helt eftersatt område på 14ha.

Kommentarer

av SkogsGotte tor 22 okt 2009, 22:17
Hehe ja E4:an och de större saltade vägarna är något man bör försöka hålla sig borta ifrån om man ska slippa tvätta bilen varje helg under hösten/vintern :S Spolarvätskan försvinner också väldigt snabbt :(

Hittade ni nått spännande i "grannbyn" då?

Lycka till med skogsarbetet!
av masterchief tor 22 okt 2009, 22:22
Saltet är ett gissel, de har börjat vräka ut skiten på 35an som jag åker dagligen...
Vägfan torkar ju aldrig upp iom saltet ligger och drar åt sig fukt, inte lustigt det blir halka när det fryser till...
av Elias lör 24 okt 2009, 22:29
Det är ett helvete med Blir så tokig när de "jävlarna" kom på att det var så mycket enklare med saltet, då slapp man ploga och bara köra på denna smörjan istället. Känns inte säkrare med blöta vägar m.m än om de hade haft snöhel väg och bara sandat vilket jag föredrar.

Hittade ingenting själv i grannbyn förutom en present till min mormor, däremot min flickvän hittade en massa kläder. Till mitt förtret så behövde man följa med på alla affärerna, är lagomt upphetsande.

Tackar så mycket
av totte sön 25 okt 2009, 02:16
Och bilarna rostar fortare än dom går av den där förb-e smörjan. En bil som går på osaltade inlandsvägar kan hålla mot rosten nästan hur länge som, men här i saltöknen så kommer det krypande överallt. Grrrrr!