Idag fick jag jobba ihop med christoffer, en svetsare som hjälpte oss att svetsa ihop den vänstra pendelarmen.
Det var det som var det tråkiga, tog halva dan att få till det, fick plocka kolven som nivellerear. För sprucket var det fy fasiken, precis överallt. hela nedersidan plus en 20 cm på översidan, sen lite vid ena inspektionsluckan.

Och för att jag var deprimerad och uttråkad så ringde jag Johan på TMR och gjorde färdig beställningen på vagnen vi ska ha till den nya. Det blir en "viktoria" vagn fast med utan tank och lite andra mått. och så blir det LED lampor på hela vagnen med så det ska nog llysa lite i vintermörkret. Så efter det var jag på lite bättre humör, och började köra ungefär vid halv 12.
Högg en Ca 80 fubbar sen small returen från sågmotorn vid halv 3 tiden, ok dän med den hem o pressa och sätt dit sen får det bli kvällen, sagt o gjort tog slangen och kom hem. Mätte slangen, skulle kapa av den jaha då rök slangkapen sönder, letar med ljus o lykta efter nåt annat o kapa med, hittade ingenting, och det jag hittade rådde inte på en 3/4 4-stål. men efter mycket krabb fick jag av skiten.
Började leta kopplingar, och hittade det med men inga hylsor. jaha vad gör jag nu, jag körde till peter i padderyd och fick en slang pressad, iväg till maskinen igen, sket i att sätta dit slangen, får göra det imon, hämtade matväskan. stängde dator på maskin och åkte hem.
Sen samlade jag ihop lite hydralolja och lite bultar som jag ska ha imon o skruva ihop aggregatet.

Spännande och produktiva dagar man har ibland.

nu håller jag på att få pelletsbrännan i huset att mata fram pellets i maklig takt, det hänger sig lite ibland när man får dålig pellets.

Hoppas att ni andra har haft det lika kul som ja idag!!

haj

2 kommentarer | Läst 36080 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Cruiser_no1

Seniorhuggare

Blev medlem: sön 11 jan 2009, 15:42

Kommentarer

av ollonet tis 12 okt 2010, 18:29
Hade en sån dag för nån vecka sen.Bara bryta ihop och komma igen. Kör du Ecolog eller rottne? :ympeace:
av Cruiser_no1 tis 12 okt 2010, 21:46
Det är en Ecolog 590C, med styvt 10 000 timmar på sig.