Läste på Mynewsdesk att Holmen skog är de första ut att pröva de nya Ledrören från Eco by Sweden.
Stor affär kan man gissa när de jättarna köper in material. Lysrör var kanske inte det första man trodde Holmen skulle börja med men kanske ska de piffa upp kontoren för sig själva. Nja, inget fel i dem men ibland tar de beslut man påverkas av och allt beror på stora muskler.

Länkar till artikeln här.
[url]https://www.mynewsdesk.com/se/ecobysweden/pressreleases/holmen-timber-foerst-att-proeva-den-stoersta-nyheten-inom-led-paa-laang-tid-det-nya-led-roeret-i-t5-pegasus-2-punkt-0-2435234
[/url]

Länkar även här. ecobysweden.se

8 kommentarer | Läst 4309 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Byggonomen

Seniorhuggare

Blev medlem: fre 15 maj 2015, 22:47

Kommentarer

av totte tor 15 mar 2018, 00:06
Så undrar man ju om det här är inledningen till en fortsatt blogg och av vilken anledning du framhåller Eco By Sweden här-
av Byggonomen tor 15 mar 2018, 00:10
Medelålders snickare och byggare med intresseren som jakt och skogen.
av Byggonomen tor 15 mar 2018, 13:21
Jag undrar själv om det är inledningen till en fortsatt blogg, det beror på tiden jag har. Jag refererade ett inlägg som har med skogsindustrin att göra jag förstår att det känns främmande för dig, dessutom känner jag till Holmen sen länge.
av totte tor 15 mar 2018, 13:57
Nja, jag undrade mest just för att det var i bloggen och kanske inte kändes så väldigt mycket som ett blogginlägg. Strunt i det nu, det var bara min reaktion just då. Välkommen som bloggare om det nu blir så.
av curre tor 15 mar 2018, 14:27
När jag inte jobbar är i skogen och hugger eller jagar, har jag som fritidsintresse att vara på Holmens Paper AB Hallstaviks Pappersbruk.
Där har jag varit Elektriker/Instrumentare på barkhanteringen och termomekaniskmassa fabrikerna i 27år. Ledlysrör har vi monterat de senaste 2åren, verkar fungera i en industrilokal förhoppningsvis minskar underhållet med lysrör med led. Hare bra.
av Byggonomen tor 15 mar 2018, 17:25
Tack, jag vet inte var jag ska börja är ingen bloggare. Kanske skulle det vara ett inlägg eller nåt annat. Om man ska skriva mer privat eller använda sig av källor på nätet jag skriver lite om det jag tycker är intressant. Holmen är en stor aktör och vi har själva skog och varje gång Holmen tar ett beslut rungar det till i skogsindustrin. Sen är jag intresserad av smart energi tyckte inlägget var intressant och det fanns även fler på Mynewsdesk som dem och om Eco by Sweden. Ingen speciell anledning. Jag tror led lysrören kommer stor nytta för alla som byter till det särskilt med underhåll. Inte bara för Holmen. Man slipper ju byta stup i kvarten i varje fall. Allt gott !!
av Byggonomen tor 15 mar 2018, 18:27
Vilken roll inom skogsindustrin har Holmen skog. De verkar ju ha stor makt.
av Byggonomen sön 18 mar 2018, 20:39
totte skrev:Så undrar man ju om det här är inledningen till en fortsatt blogg och av vilken anledning du framhåller Eco By Sweden här-


Sen är det väl också två företag som man förknippar med Sverige väldigt mycket.