Så här i jultider är man lite ledig så det blev tid för lite fortsatt gallring på nya marken.
Härliga -15grader på morgonen och runt -10 på dagen, huggargängorna fungerar perfekt
nog första gången jag inte fryser om fötterna som för när jag hade huggarstövlar. Annars lika roligt som vanligt man måste vara konstig som tycker att detta är roligt och avkopplande.

Annars har jag varit ut och röjt lite, rådjuren och älgarna har redan varit där och betat det röjda. Älgjakten i Edsbro där vi hade 2 tjurar kvar gick bra det blev en 4taggare och en 7taggare så nu har vi bara kalvar kvar.
Bromsmyren vid Liss-Norrsjön
Strax efter jag tog detta kort kom hunden med en ko/kviga från höger försvinner till vänster byter där djur och driver en tjur förbi mig åt andra hållet. Såklart hade vi bara kalv kvar :roll:
Och inte kunde jag ta upp kameran och fota eller filma heller för man vet ju inte om det kommer en kalv med eller inte. Får skaffa mig en action kamera och montera på bössan.
Gott nytt år på er skogsforumskamrater.

2 kommentarer | Läst 2491 ggr

Mer om bloggaren

curre

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: fre 15 aug 2008, 13:35

Tulka Bloggen
Tulka i Roslagen på ett skärgårdshemman. Tre bröders arbete med skog, mark och hus.

Kommentarer

av isteskog tis 30 dec 2014, 13:29
Fin huggning!
av Uvskogen tis 30 dec 2014, 18:44
Ha ha, typiskt det där med en tjur framför när allt utom kalv är avlyst! Hade själv en tjur som ställde sig max 100 meter framför passet, med bredsidan mot mig och stod och tittade på mig i 5 minuter. Han hade säkert en egen kommradio....