Åren går..men livet består (än så länge)!
Om ni visste vad jag saknat er alla och livet i skogen. Kroppen blev aldrig som den varit efter flertalet operationer i huvudet.
Har blivit sex stycken vid det här laget. Den senaste gjordes i Januari 2023.

Lever ensam sedan flera år tillbaka men fortfarande god vän med Skördaren2 . Är några år sedan nu som jag lämnade norrbotten och flyttade hem till ljuva Västerbotten igen. Mina pappa som fick alzheimers på ålderns höst hamnade på särskilt boende i samma stund som pandemin bröt ut och stränga restriktioner uppstod. Jag flyttade än en gång ...den här gången blev det hem till min mamma för att kunna ta hand om henne.
Har blivit lite tillfälliga jobb på kommunens Gata& Park . Där man sysslat med allt som växer ..på gott o ont. Jag vet inte om ni minns att jag hade ett stort spirituellt intresse...idag är jag Diplomerad Djurkommunikatör och utbildar mig även till medium. Alla har vi något speciellt vi brinner för och är duktiga på...för min del har jag riktat in mig på att hjälpa djur och dess människor så mycket jag kan..så jag kontaktas ofta då djur försvunnit. Ni anar inte hur många djur som bara plötsligt försvinner av sig själv men som även stjäls. eller förolyckas utan ägare ens kontaktas.Då kommer lilla jag till undsättning.
Jag bor alltså tillsammans med min gamla mamma i en liten by i Vindelns kommun . En skogsfastighet som tyvärr ger mig dåligt samvete då det finns hur mycket som helst att göra men där orken helt enkelt inte finns. Jag är fortfarande administratör till två av facbookgrupperna jag startade...men blir mest bara att godkänna eller avvisa medlemmar numera.

Sjunger fortfararande karaoke på nätet..så roligt....sök efter Smule och Loggerbabe som jag heter där så kan ni ju alltid använda min mistlur liknande försök till sång till att hålla borta obehöriga.. 🤣 När jag vill komma mig ut nångång händer det att jag följer med på en tur i kompisens timmerbil eller besöker hemsökta hus och platser för att göra paranormala utredningar där.

Tumören i huvudet som man försökte operera för första gången 2015 finns fortfarande kvar...ganska nyligt upptäckte man att den ändå fortsätter att växa...just nu vill man inget göra. Kirurgerna alltså..jag vill ju inget hellre än att bli av med den och få tillbaka mitt liv. Men beroende på om tumören är en trött jäkel som växer sakta eller har mer bråttom så kommer läkarna att besluta om ett allra sista försök att operera eller stråla. Just nu får jag bara gilla läget. Sjukskriven just nu men strävar att komma ut i arbetslivet igen..man vill ju ändå känna att man duger till nånting. ..om jag nu bara hittar nån som vill ha ett litet tilltufsat skogsrå.

Planerar att starta en podd i framtiden för att ha nåt annat att fokusera på. Hoppas ni alla har det bra.
Singel gubbe med motorsåg o hund är hjärtligt välkommen på kaffe om han har vägarna förbi..ja ni andra också förstås!!! Var rädda om er och uppskatta livet..hur tungt det ibland kan kännas.
Ha det gott så hörs vi nästa gång.
Kram på er/Agneta

3 kommentarer | Läst 2252 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

skogsrået

Medelhuggare

Blev medlem: tis 02 dec 2008, 21:07

Skogsråets blogg
Bakom namnet Skogsrået döljer sig en maskin o skogstokig kvinna i sin bästa ålder . Jag kör bl.a skotare, grävmaskin och klipper vägkanter i sambons företag .

Är administratör för 4 olika FB grupper-alla med skoglig inriktning. Delar min vardag även på Instagram- @bagneta ..sök även på #swedishfemaleloggers, #vitjejersomkörskogsmaskin,#visomärskogsmaskinsförare mm

Kommer att opereras för en snabbväxande hjärntumör i början av januari 2015.

Kommentarer

av halvproffs sön 09 apr 2023, 15:49
Va roligt att höra från dig, det var länge sen.
Fruktansvärt tråkigt med hjärntumörer.
Fortsätt och kämpa mot skiten!
av Tosca sön 09 apr 2023, 20:04
Gott att höra att du håller igång fortfarande, och att du inte förlorar hoppet trots motgångar.
Forumet har ju förändrats ganska mycket sen du var aktiv här med.
Även jag håller tummarna för dig.
av Slurfi mån 17 apr 2023, 07:55
Kul med en oväntad comeback såhär!