Förkylning, den delen då man mår skit och sover halva dan, är borta. Nu är det hostan. Efter jag varit sjuk är det standard att jag hostar minst två veckor efter. Och idag har det hostats.

Och jag fick ta hand om RasistKristers bil på jobbet med. Han misslyckas med både dusch och tvätt så det stinker lika mycket som hans åsikter i hans bil. Men jag slapp iallafall prata med honom. Tydligen är det ingen annan som vill prata med honom heller längre. Jävla stolle. Hans åsikter om homosexualitet är inte att leka med heller. Man undrar hur i hela friden han kommit fram till alla övertygelser. Tänker inte återge vad han spottar ur sig men det är riktigt trettiotal ibland.

Försökt hålla mig från att hosta ner varenda stackare på jobbet idag, det har gått rätt bra med hjälp av varm tröja och halsduk. Tyvärr var det ju över 20 grader så det blev lite svettigt. Men minsta vindfläkt över ansiktet så hostar jag. Nu hemma när jag kan slappna av hostade jag nästan så det svartnade framför ögonen. Vilken skit. Var o testade för Corona i torsdags men det var negativt. Ungarna har börjat skola och nu har de såklart dragit hem nåt hemskt.

Satt o kika på auktionen jag budat på på Klaravik. Japp, stollar är redan uppe o budar nypris för en tre år gammal maskin. Jag ska nog börja sälja där med. Nån som vill köpa en Peugeot Partner från 2006 för 145,000?? Finns på Klaravik! Plus moms såklart! Uppgift enligt ägaren är att allt funkar skitbra. Kräver bara en liten allmän översyn. Brukats fram till auktionsstart.

Folk är tamefan idioter.

2 kommentarer | Läst 499 ggr

Mer om bloggaren

Elmhult

Överhuggare

Blev medlem: tor 01 jan 2015, 23:46

Kommentarer

av Erre mån 06 sep 2021, 20:54
Hoppas hostan ger med sig snabbt.
Ett elände. Allra helst nattetid. 😞
av totte tis 07 sep 2021, 17:28
Ja fy tusan, jag brukar också ha sån där hosta när jag blir förkyld. Inget kul alls, krya på dig så fort det bara går.