För er som varit med ett tag vet att skogsforum.se firade 10 år förra året. Under dessa tio år har vi alla hjälpts åt att utbilda varandra i frågor som rör skog, skogsbruk och skogsmaskiner och byggt på våra nätverk, bloggat och laddat upp bilder.
Utvecklingen har varit och är mycket god och tillsammans har vi hjälpts åt att bygga upp en enorm resurs i skogsforum.
Som ni kanske vet så tog jag steget och bildade ett aktiebolag för skogsforum 2011 och de senaste åren har jag i princip jobbat heltid med skogsforum.
Otroligt mycket jobb men samtidigt otroligt stimulerande och kul!
Nu väljer jag att jobba vidare på inslagen väg med skogsforum men jag väljer att inte göra det ensam.
Torbjörn Johnsén, tidigare affärsområdeschef för Elmias skogsmässor kommer nu gå in som partner och medarbetare till mig och Skogsforum Media AB.
Torbjörn är en otrolig resurs, en trevlig prick med ett brinnande och djupt intresse för både skog och skogsmaskiner, dessutom med ett gediget kontaktnät.
Jag känner att vi kommer komplettera varandra perfekt i jobbet med att utveckla skogsforum till nya nivåer - allt med en grundmurad vision om att vi alla ska kunna utvecklas och genom det bidra med att utveckla Nordiskt skogsbruk.

Vad händer nu?
Frågan kan vara berättigad i förändringstider. Svaret är att inga stora förändringar kommer ske. Jag själv är kvar som administratör och kommer jobba på som vanligt med skogsforum. Torbjörn kommer successivt jobba sig in i verksamheten samt dessutom jobba med några nya “ben” för skogsforum som förhoppningsvis bär oss vidare i framtiden.

I grunden känner jag mig idel positiv till denna förändring. Det är en satsning för att bygga vidare på en unik lösning för oss skogstokiga och jag känner att Torbjörn kommer passa in fint ibland oss alla.

Så, med detta sagt hoppas jag att du som “skogsforumare” också känner detta som positivt och att vi tillsammans kan fortsätta vår vetgiriga resa mot bättre skogsvetande, förhoppningsvis med nya vänner längs vägen!

Bild

Fredrik Reuter och Torbjörn Johnsén

Här nedan finns pressrelease med bild i ZIP-fil:

images/PR-skogsforum-161.zip