Det viktigaste först! Motorsågar diskuteras i kategorin för Motorsåg och handhållet på skogsforum. Det är alltså i denna kategori du med andra diskuterar allt om motorsågar.

Med detta sagt så fortsätter vår lilla informationssida om motorsåg.
Troligtvis är motorsåg den mest vanliga maskinen som används i vårt skogsbruk, och så har varit länge, ända sedan motorsågen tog över från timmersvansar och yxor i mitten av 1900-talet.
Motorsågen har ett brett användningsområde eftersom den har relativt hög kap och skärförmåga i trä.
Här på skogsforum diskuteras motorsågar mest av oss som använder motorsågen semi-professionellt eller professionellt i skogen. Självverksamma skogsägare och motormanuella skogsentreprenörer.

Köpa ny motorsåg?
Funderar du på att köpa ny motorsåg så är skogsforum en riktigt bra resurs för dig. Vi är många som genom åren lagt ut frågor om "vilken motorsåg ska jag köpa?". Det är här på skogsforum du får svar gör det enklare för dig att hitta en motorsåg som passar dina behov riktigt bra! Alltså, ska du köpa nya motorsåg, fråga om råd på skogsforum först!

Motorsågen startar inte
Har du en motorsåg som helt plötsligt vägrar starta så är också skogsforum sajten för dig. Här ibland oss finns riktiga motorsågsproffs som kan nästan allt om de flesta motorsågarna.

Motorsågsmärken
Två till tre tillverkare av motorsågar diskuteras mest här på skogsforum. Husqvarna motorsågar tillsammans med motorsågar från Stihl är klart vanligast. Husqvarnas "syster" Jonsered diskuteras också flitigt. Men det är inte bara Husqvarna, Stihl och Jonsered. Nej då, vi diskuterar också motorsågar från Dolmar, McCulloch, Tanaka, Makita mfl.

Äldre motorsågar
Antika motorsågar, äldre motorsågar eller veteranmotorsågar diskuteras också på skogsforum. Vi har flera motorsågssamlare på skogsforum som gärna delar med sig av sin kunskap.

Med detta sagt hoppas vi att du kommer gilla vår kategori för motorsågar.