fre 23 jul 2010, 00:25#96564
A och O när det gäller fisk är att inte tillaga för länge, skall bara precis bli genomstekt/kokt inte mer, oavsett hur man lagar till den. Annars blir den torr. Undantaget mycket fet fisk, den tål lite mer.
Strömming är lättast att grilla, bara att bränna på ett par tre minuter på var sida. Lite större fisk blir jättebra om man lindar in de i foliepaket, med lite smörklickar, persilja och eller annat grönt. så lägger man paketen på grillen och kör kanske 15 minuter och vänder då och då. Sen får man testa, öppna lite och känna om den är genomstekt.
Laxkotletter är också enkelt bara att krydda och grilla ungefär som vanliga kotletter, så känner man med en gaffel när dom är klara.
2CVtrac (1951-2012), Homelite ZIP-6 (1960), Homelite SXL-12 (1964), Brumi tvåhjulstraktor (1965), Bolens jordfräs (1968), Gilson 55257 (1981), Jonsered 621 (1972), Jonsered 520 SP (1984), Partner 4200 (2007)