Skördare

timber jan

6 inlägg 2673 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

timber jan

Axl  
#39474 http://www.timberjan.se någon som sett den i drift eller vet hur det går med utvecklingen?[/url]



   TS
Användarvisningsbild
Skog  
#39476 Den ser inte exakt ut likadan nu som på hemsidan, bla annat en annan kran Cranab. Lite ombyggd hydraulik, samt traktordelen ser lite annorlunda ut med andra band bla.
Den som går här på Korsnäs (finns bara en oxå vad jag vet) går ju som prototyp så de bygger ju om lite hela tiden eftersom, men överlag så verkar den gå riktigt bra, de kör ju mest på lågmarken med den med,

Användarvisningsbild
Engstrand  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#39480 Såhär ser den ut för tillfället:

http://www.skogsforum.se/album_pic.php?pic_id=418

http://www.skogsforum.se/album_pic.php?pic_id=417

Enligt han som kör den nu skall de gå i prodktion runt årsskiftet/början nästa år. Den modellen skall vara snäppet större åxå. Men de återstår väl att se hur de blir,om de blir nåt.

Användarvisningsbild
Mowi  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#39532 vad va det för aggregat på bilderna?

Användarvisningsbild
GremoNiclas  
#39565 Fasen va fiffigt med "två vagnar" på skotaren. Kan lasta två sortiment UTAN att det grötas ihop, ett på vardera vagn. Men det skulle nog behövas fyra vagnar på rad när denna sortimentshysteri råder. Typ 9 sorter i gallring i värsta fall. Småskvättar av de flesta sorterna - så klart. Grrrrrr. HYSTERISKT.

Användarvisningsbild
Engstrand  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#39582 Nåt litet keto aggregat är det på den. Blir timret längre än runt 4 m så lär de lägga det på den bakre vagnen så det inte tar i.
Var iväg och gjorde ett bärighetstest för några veckor sedan med den. Samma som gjordes med skotare för något år sedan,med olika band osv. Dock ej hört resultatet ännu.

 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).