Öppna kategorin

Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

23 inlägg 11343 visningar 11 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

Fredrik Reuter  
#390437 Hej,
Jag har delat ur sista inlägget och lagt det för bedömning. Anledningen är att inlägget kan falla under ärekränkning och det vore trist för alla eller hur?

Det kan hända att sådana brott uppmanas på andra sajter men inte skogsforum.

Här kan ni som vill läsa mer om detta: http://www.minilex.se/a/%C3%A4rekr%C3%A4nkning

Elmia
Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#390447 Det är väl så att det är Mona Sahlin själv som kränkt sitt eget namn.
Mona Sahlin är själv en "tickande bomb".

En god socialist som Sosse-toppen Mona Sahlin vet hur man använder andras pengar, snackar vit och brett om fördelningspolitik, allas lika värde.
Och medan hon "glömde" att betala skatter och avgifter GÅNG PÅ GÅNG stod hon i valrörelsen och utan att rodna sa att "DET ÄR HÄFTIGT ATT BETALA SKATT".
Vi skattebetalare och svenska folket skiter hon och Socialdemokraterna fullständigt i, det har hon bevisat hon ständigt
Dessa skamlösa politiker döljer inte ens sitt förakt för människor: de kör öppet med olika regler för vanligt folk - och för sig själva. och att hon tycker det är häftigt att andra ska betala skatt. Men inte hon, trots jätte löner.
Det som Mona Sahlin har gjort visar inte bara på dåligt omdöme utan också att hon har utnyttjat sin egen ställning för att skaffa sig fördelar ekonomiskt m m.

Hoppas att den förundersökning som rättsväsendet äntligen påbörjat inte som vanligt läggs ner.

Nu väntar hon på att belönas av regeringen..
Enligt socialdemokrater och Stefan Löfven har hon gjort ett bra jobb liksom Mehmet Kaplan även gjorde.
Undrar hur många av hennes kaliber som döljer sig i sossetoppen,
Visst är det dax att granska rygg dunkarna.

Avslutar nu mina inlägg om Mona Sahlin.
Senast redigerad av Sweden-viking tor 05 maj 2016, 19:44, redigerad totalt 2 gånger.

   TS
Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

loppan  
#390449 Om vi återgår till ämnet så förefaller det som Mona Sahlin har någon form av ekonomisk dyslexi.
Hon verkar inte ha en susning om hur pengar hanteras och regelverket runtom.

Att dessutom skriva ett tvivelaktigt intyg om en lön som kanske inte ens finns(?) till en f.d livvakt på regeringskansliets brevpapper,
som använts som en del i en kreditprövning vid ett fastighetssköp kan inte ge annat än omedelbart avsked på grått papper av regeringen.

Att det var frågan om ett frivilligt "att ställa sin plats till förfogande" anser jag enbart som kosmetika.

Mona Sahlin har för övrigt gjort ett mycket bra jobb som samordnare mot politisk extremism,det är de flesta oavsett partifärg
överens om.
Omdömeslöst var ordet.

Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

anersimyra  
#390493 Hon har helt enkelt gjort en " Björn Borg " ...dock i mindre skala än " Björnen " själv.. :mrgreen:

Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

vetinte  
#390764 Förtal eller inte. Men lite intresant e de ju.
http://www.expressen.se/nyheter/sahlins ... or-lyxbil/

Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#390770 På vilket sätt gynnar det här Socialdemokraterna och Stefan Löfven?
Det visar ju bara att topp skiktet i samhället har överseende med skattefuskande sossar. Mona Sahlin är så intimt förknippad med Socialdemokraterna att det här knappast stärker deras varumärke. Att en tidigare Socialdemokratisk statsministerkandidat återigen blir ertappad med skulder hos fogden i pausen mellan de olika akterna i cirkus MP är knappast något som stärker Socialdemokraterna.

Fortfarande inte ett ljud från Stefan Löfven. Märkligt tyst även från ledande Socialdemokrater att kommentera eller ta avstånd från detta fuskande. Sossarna verkar bestå av rufflare och halvkriminella individer varför Mona Sahlin passar in väl. Dom flesta har nåt i bagaget och även fackpampen Löfven som anlitade hantverkare utan kollektivavtal till sin stuga. Rövare och banditer som suger ut skattebetalare och skor sig. Socialdemokratins slagord har traditionellt varit yrkesheder & bekämpning av skattefiffel, rättvis skattepolitik, utjämning av klyftor osv. Vem tror på detta idag? S har tappat sin själ, precis som MP. Och övriga riksdagspartier när jag tänker efter.
Kaplan hade "demokratiska värderingar" enligt Stefan Löfven. Mona "Jag är banne mej ingen fifflare" har gjort ett "fantastiskt arbete" att samordna terrorn och att bekämpa skatt. Att det myglas, ljugs och fifflas bakom kulisserna är inte så noga. Dessa dj@¤$a myglare får klappar på axeln av sina chefer, ända till någon journalist (eventuellt) upptäcker dem. Då ska det ändå bedyras att lögnarna "egentligen" var alldeles utomordentligt kompetenta och rekorderliga.

Vad hände med de gamla hederliga metoderna mot tjyvar och fifflare, som tjära och fjädrar? Löpa gatulopp? Stupstocken?

Om något är skamligt är att de i partitoppen inte uttalar sig om detta. Skattemoral som är så viktigt för trovärdigheten att alla ska göra rätt för sig.
Troligen har det kommit en direkt order från Löfven att Mona Sahlin omgående ska packa och dra. Hon kan spelet. Skulle hon inte gjort det så skulle "rörelsen" tagit sin skyddande hand från henne.
Mona hade redan innan nära en kvarts miljon i skatteskuld hos kronofogden för att hon inte ville betala skatt. För vilken gång i ordningen var det troligtvis över hundra gånger?? Men pengar fanns ju plötsligt efteråt när Expressen ringde..

Mona Sahlin blir vi aldrig av med. Hon är livstidsanställd. Mona Sahlin är troligtvis garanterad statsministerlön av partiet så länge hon lever (även Juholt uppbär statsministerlön resten av livet). Hennes "arbetsuppgifter" var en gentjänst åt socialdemokratiska partiet som då betalade statsministerlöner åt Sahlin, Juholt och Löfven.
Hon kommer snart att få nya arbetsuppgifter åt regeringsdepartementet för att partiet skall slippa betala hennes lön Man hade tidigare vissa svårigheter att hitta lämpliga arbetsuppgifter åt Sahlin, då hon är lågutbildad.
Det intressanta blir när man skall hitta arbetsuppgifter åt Löfven som har en ofullständig AMS-kurs i svetsning som merit...

Löfven har absolut inte råd med någon egen sosse skandal ovanpå Mp debaclet. Det här är mycket allvarligare än handskakningskris. Har vi någon modig åklagare borde det bli åtal, men troligtvis har vi inte det.

Statsminister Löfven har nu uppförsbacke. Det tappas mycket folk och förtroende idag, och nu är en av de mest kända sossepolitikerna indragen i en stinkande skandal!
Kommer Löfven att sätta ett exempel så vi får se en S-politiker inför rätta?
Är det hans enda chans att klara situationen?
Något säger mig att han istället kommer att rosa henne för hennes idoga arbete och se det som en förlust för landet. Och på så vis bara spä på föraktet för politiker och myndigheter och förvärra läget för S-partiet.

Kan det här fälla regeringen? Kommer Sossarna att sjunka djupare efter denna grundstötning?

   TS
Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#390950 http://www.expressen.se/kronikorer/lott ... na-sahlin/

http://www.expressen.se/nyheter/s-toppa ... n-affaren/

   TS
Användarvisningsbild

Re: Mona Sahlin i ny skandal AVGÅR.

Niking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#391553 Mona Sahlin avgår även från systembolagets styrelse http://www.dn.se/nyheter/sverige/sahlin ... -styrelse/
/Niklas

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).