Öppna kategorin

USA-milis ockuperar reservat i Oregon

50 inlägg 19606 visningar 8 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: USA-milis ockuperar reservat i Oregon

JörgenO  
#369566 Artikeln är från sept 2009 med en senare rättelse om att han fått "viss ersättning" + att saken inte är avgjord ännu. :???: . Ansvarig miljöminister var den otroligt läskige Andreas Carlgren, han hade jag lyckats förtränga.

Elmia
Avatar Fallback

Re: USA-milis ockuperar reservat i Oregon

Bosse1  
#370126 Skryt och skratt när statsanställda lurar markägare :shock:




Användarvisningsbild

Re: USA-milis ockuperar reservat i Oregon

vetinte  
#371237
Uvskogen skrev:
vetinte skrev:[
Dalälven vore en bra gränns, delar Sverige naturligt o e en bra gräns att hålla koll på :grin:


Jo det är en bra älv det. Dessutom äger jag en del av den. Fast det betyder förstås att jag inte får förfoga över den delen på något sätt. Men ändå, är ju lite kul att titta på den och tänka på att den är min. Marken jag har längs med älven är förstås också blockad av... ja du vet...

Men jag håller koll på min del här, så om ryssen kommer söderifrån får han jobba på för att komma uppför min strandbrink! :wink:

Fler som tänker samma :) vure intresant med e möte mellsn dom som tänker på detta viser :grin: lite organisasjon kanske ?
http://www.allehanda.se/opinion/insanda ... -med-norge

Användarvisningsbild

Re: USA-milis ockuperar reservat i Oregon

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#371242 http://www.allehanda.se/opinion/insanda ... -med-norge

De senaste 50 åren har det inte bedrivits någon egentlig regional politik eller glesbygdspolitik, om man vill kalla det så, utav något av de svenska partierna.
Nu pratas det om att införa nya regioner. Det pratas om att slå ihop de fyra nordligaste länen. Vad är det för tankemos? Att slå ihop fyra tomma påsar, det ger väl inget mer innehåll i en större påse?
Nej, det enda rätta skulle i stället vara att dra en riksgräns längs efter Dalälven, förlängd, efter en union med Norge, ända fram till Atlantkusten. Det blir mycket bättre, och då skulle den demokratiska REPUBLIKEN NORRLAND till på köpet få komma fram till isfria utskeppningshamnar på västra sidan. Norrländska företag slipper då skicka exporten diagonalt 100 mil med landtransporter ned till Göteborg, om isvintrarna slår till.

Användarvisningsbild

Re: USA-milis ockuperar reservat i Oregon

Niking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#373106 Nu verkar milisen ha gett upp http://www.dn.se/nyheter/varlden/ockupa ... n-ar-over/
/Niklas

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).