Öppna kategorin

Renovera kök

18 inlägg 10353 visningar 3 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: Renovera kök

Blue  
#308607 Det jag är mest nöjd över i vårt kök (renoverade 2013) är att vi slopade överskåpen på en vägg och satte in en riktigt effektiv fläkt. Har aldrig kört den i mer än halvfart och då låter den ändå mindre än den gamla på första läget.

Bild


Tyvärr syns det inte på bilden men vi satte även en "halvö" med bardisk vid den hitre änden av köksbänken. Perfekt att sitta och snacka med den som jobbar i köket eller äta frukost om man är själv.


Det jag ångra mest är att jag inte gjorde "halvön" 20cm bredare, hade lätt fått plats och gett ytterligare förvaring till vaser, dukar och annat som man aldrig använder. ;)

Elmia
Användarvisningsbild

Re: Renovera kök

Zixten  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#308610 Googla på lite bilder...
"Smarta kök" eller "smarta kökslösningar" kan vara en bra början....

Här är lite grejer som jag skulle överväga att ha i ett nytt kök...

http://iloapp.dojjan.com/blog/oas?ShowF ... 892854.jpg
http://www.koksportalen.se/filarkiv/Puu ... elbild.jpg
http://www.husohem.se/Images/HOH/Cache/ ... ring_2.jpg
http://www.viivilla.se/globalassets/vii ... 006951.jpg

Användarvisningsbild

Re: Renovera kök

jesperolsen1992  
#494731 Först och främst måste du ta reda på om du vill göra allt själv eller om du vill ha det professionellt. Det är klart lättast att köpa kompletta kök från ikea eller liknande. Men om du vill personifiera hela köket kan du köpa alla objekt individuellt från, till exempel https://www.vvsochbad.se/Koek.html :)

//Jepser

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).