Skogsfastigheter

NO ha pris

19 inlägg 10435 visningar 6 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Re: NO ha pris

JD 2006  
#225913
Skogsola skrev:Skogsbruksplanen i sig själv gör dig inte certifierad. Det beror helt på dig själv hur du vill använda uppgifterna i planen.


Precis så är det väl....men det beror väl på vilken syn på äganderätten man har...vi i Sverige har ju traditionellt sett alltid bockat oss då farbröder med slips talar om hur det ska vara. Sen hur det egentligen är är det få som vet.

Ta hjälp av Nordeas skogsspecialister, vi finns på sju platser i landet.
Användarvisningsbild

Re: NO ha pris

Camwood  
#225937 Inget ont om slipsfolk men jag bär slips i bland :grin: (e snickare så de väl vid bröllop o dop typ) Jag har erfarenhet av nyckelbiotoper ( min far har 5 st totalt ca 14 h)men minåsikt är att ja bryr mej inte att vi harett avverkningsförbud vi kommer att avverka ändå :grin:

Avatar Fallback

Re: NO ha pris

JD 2006  
#225940
Camwood skrev:Inget ont om slipsfolk men jag bär slips i bland :grin: (e snickare så de väl vid bröllop o dop typ) Jag har erfarenhet av nyckelbiotoper ( min far har 5 st totalt ca 14 h)men minåsikt är att ja bryr mej inte att vi harett avverkningsförbud vi kommer att avverka ändå :grin:


Jag själv har inget emot "slipsfolk" för min del är det ett talesätt för hur ska man säga....lite högre uppsatta personer som skall bestämma över vi som är på gräsrotsnivå....

Detta med NO är väl mest fråga om ekonomi för privata skogsägare.
För att återknyta till tråden så är väl priset väldigt beroende på läget.

Tex. om det bedöms möjligt för framtida tomtmark m.m. Så ett hektarpris känns som det kan bli nästan vad som helst.

Användarvisningsbild

Re: NO ha pris

Camwood  
#225941 Min far har ca 14 h med nyckelbiotper och vi kommer att avverka ändå :grin:
Låt inte myndigherna ta över era liv :grin:

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).