Skogsfastigheter

Betyg och erfarenheter av RickLarskog?

3 inlägg 2819 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Betyg och erfarenheter av RickLarskog?

Hugin  
#219807 Har hört att RickLarskog åtar sig att ta fram skogsbruksplaner. Någon som har erfarenhet av kvalité och pris, eller annat beträffande deras skogsbruksplaner?



   TS
Ta hjälp av Nordeas skogsspecialister, vi finns på sju platser i landet.
Avatar Fallback

Re: Betyg och erfarenheter av RickLarskog?

Hugin  
#219920 Väljer att lyfta tråden, för att hålla den aktuell. - Erfarenheter måste finnas i forumet: tacksam för inlägg!

   TS
Användarvisningsbild

Re: Betyg och erfarenheter av RickLarskog?

Peteflamingstar  
#220178 Hej!

Min ringa erfarenhet är att vi är i samma bransch samt att jag känner flera som arbetar/arbetat åt honom. Tror kvalitén beror mycket på specifikt vem som utför arbetet. Planläggning är lite av ett "genomgångsarbete", dvs nyutbildade skogstjänstemän jobbar med det ett tag innan de går vidare. Av den anledningen tror jag det passerar ganska många planläggare i Rickards firma. Således är det svårt att säga något om kvalitén förutom att ju mer erfaren planläggare, ju bättre är troligen resultatet. Priset brukar utgå från ett grundpris och sedan utvecklas beroende på faktorer som storlek på fastighet, antal skiften, avstånd mellan desamma osv.
Hoppas det varit till någon hjälp!

/Peter

 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).