Inomgårdsmaskiner

snöslungeproblem

19 inlägg 30078 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: snöslungeproblem

viktor meck  
#192655 nä. de har lyckas bra! ja det glömde jag! snödrivor tar lite längre tid men funkar gör det allt! de klarar faktiskt om plogbilen varit i farten. alltid så att man kör bort snön sen kommer den satans plogbilen och gör vallar till infarten! men det fick den bort faktiskt. trodde inte själv på dem först. hade en gammal norlett. och den var värdelös. men så fick jag testa en på jobbet. satan vad grym den var! det är så när man kommer lite upp och det blir jättestora driver så går det inte med en enstegare. vi brukar säga Stockholm och uppåt där behöver man en tvåstegare. men här nere behövs det verkligen inte. bättre med en enstegare.

jag tycker att du ska sälja Husqvarnan och satsa på en ny toro eller en begagnad gilson eller toro

Trejon
Användarvisningsbild

Re: snöslungeproblem

viktor meck  
#192656 om du ändå ska köpa en honda så ta en med banddrift! men kostar tyvärr en slant.
jag tycker det inte är så stor skillnad på honda och toro. kvaliteten är lika. hondas delar är svindyra och knepiga att greja med. så om de är knepiga så tar det längre tid att laga dem. och gör man det på verkstad då blir det dyrare. reglagen som sitter på toro ser kanske plastiga ut men de är bra plast i dem. vi har bytt tre reglage tror jag. men de har varit misskötsel. en hade tappat sin enstegare när han skulle lasta ur den ifrån bilen. så det var inte så konstigt att den paja. joysticken på 826 gillar jag verkligen. enligt försäljaren på jobbet så är den bar om man har en tycken granne :lol:

vi säljer honda med men jag föredrar toro. här är prislista på honda http://www.hondapower.se/filearchive/1/ ... 2-2013.pdf

hittade ingen på toro. men hittade lite information här http://www.yngvessonsmaskin.se/default.asp?pageid=28664

här är våran hemsida http://www.agriamaskin.se/default.asp

Användarvisningsbild

Re: snöslungeproblem

Slurfi  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#192669
Bild


http://www.craftsman.com/lawn-garden-sn ... idth+Range

Den verkar ju frän.
$2230 ~ 15800:-SEK var ju inte så fasligt dyrt ändå.

Användarvisningsbild

Re: snöslungeproblem

viktor meck  
#192673 craftsman är skit. det är amerikanska partner. värre än den husqvarnan han redan har.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).