Skogsnyheter

30% naturvårdsavsättningar...

18 inlägg 8770 visningar 4 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Re: 30% naturvårdsavsättningar...

volvo_buster  
#183998 Om staten nu vill skydda skogsmark VARFÖR säljer då staten ut sin mark??? Hade varit busenkelt och skydda den eller hur?

Ett annat problem är att skogsmark är så pass dyr att förvärva så den som handlar har inget annat val än att hugga, banken ser ju nästan enbart på innevarande virkeslager för att godkänna ett lån för köp av fastighet. Anser att banken i detta är en större miljöbov än personen i fråga. Tycker också att man bör fundera över vad man ska ha en massa mark till när väl skogen är avverkad?

En intressant diskussion jag haft med sk miljömupp är att min Volvo PV, som snurrar cirka 30 mil om året, kan jag bruka i 4000 år ställt mot vad en ENKEL resa för EN person med flyg till Thailand släpper ut!!! Sug på den alla miljömuppar!!!!!

Elmia
Användarvisningsbild

Re: 30% naturvårdsavsättningar...

Niking  Firar 10 Ã¥r som aktiv medlem pÃ¥ skogsforum! 
#184000 En lathund för miljömuppar som vill skydda skog http://media2.skogsaktivisten.se/2012/0 ... a-skog.pdf :shock: 😡 😡
/Niklas

   TS
Användarvisningsbild

Re: 30% naturvårdsavsättningar...

Niking  Firar 10 Ã¥r som aktiv medlem pÃ¥ skogsforum! 
#187616 Markägarna rättslösa när naturreservat ska bildas http://www.lantbruk.com/debatt/markagarna-ar-rattslosa
/Niklas

   TS
Annons:
Emmaboda skog och traktor
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).