Skogsarbete

Danska erfarenheter!

4 inlägg 2268 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Danska erfarenheter!

nelson87  
#162343 Tjena! vi satt ett gäng i skolan idag och pratade om jobb å så i skogen! Jag planerar att bosätta mig i malmö när jag slutat skolan! Vi kom då in på att börja jobba i Danmark, Är de någon här på forumet som har några erfarenheter av de?



   TS
Avatar Fallback

Re: Danska erfarenheter!

skogsbjörn  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#162366 Såg ett klipp på youtube på en ponsse bear som körde kanonfin granskog i danmark så det kanske inte är så tokigt att jobb där, lär ju inte bli så mycket brant körning heller :D Känner en som heter preben paulsgard, han och hans son jobbar i den statliga skogen i danmark och då är det mest manuellt vad jag förstått, det är väl ganska fysiskt men de verkar helnöjda iaf

Avatar Fallback

Re: Danska erfarenheter!

nelson87  
#162387 okej! Hmm jag hade ju tänkt mig köra maskin isf eftersom jag är utbildad till maskinförare! Men kanske skulle kunna börja som huggare å få kontakter den vägen! Vet du om de är bra betalt?

   TS
Avatar Fallback

Re: Danska erfarenheter!

skogsbjörn  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#162476 Har kollat lite på nätet och det verkar som att det bästa är som du tänkt, bo i Malmö och jobba i Danmark eftersom inkomstskatten verkar vara väldigt hög i Danmark. Men det verkar gå lite knackigt i skogen där om man läser denna artikel ur "skogen"

http://www.skogen.se/kategori/danmark?page=0%2C1

De här kanske man kan kontakta för att få lite info om entreprenörer i danmark:

http://www.toveksskogsmaskiner.se/artik ... nmark.html

lycka till!

 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).